Celeb

Kibékült Tóth Vera és Rippel Feri

uv

Létrehozva: 2019.03.26.

Tavaly kövérnek nevezte, most viszont el van ájulva Tóth Vera külsejétől Rippel Feri. Az izomember szerint megszégyenítő kritikája is közrejátszhatott az énekesnő fogyásában, akivel lapunk munkatársa előtt békültek ki.

Botrányos közjáték árnyékolta be tavaly az Inspiráló Nők Estjét: Rippel Feri megalázó helyzetbe hozta Tóth Verát és Király Lindát. Az énekesnők fellépése után egy pohár bort akartak meginni, mire az izomember kioktatta őket, mennyi cukor van a hegy levében, és hogy a túlsúlyukkal beteg embernek számítanak. Vera a közösségi oldalán is beszámolt az esetről, és elkezdődött az adok-kapok, amely során arról is szó esett, hogy a Rippel fivér 300 ezer forint plusz áfáért segített volna nekik lefogyni.

Majd az indulatok szép lassan lecsendesedtek, a botrány elült. Az idei Inspiráló Nők Estjén – épp a tavalyi perpatvar helyszínén – csütörtökön újra találkoztak az összefeszült sztárok, Tóth Vera és Rippel Feri. Félő volt, hogy az ellenségeskedés újra fellángol, de a szópárbaj elmaradt, sőt a felek épp a Bors kollégái előtt borítottak fátylat a múltra.

– Vera most tündökölt, csodásan nézett ki, ezért is ölelkeztünk össze. Az egészség a legfontosabb kincsünk, és látom, hogy ő is megért az egészségtudatos életre. Én mindig jót akartam neki, sosem akartam bántani, csakis segíteni. A mag már el van ültetve benne, és ha továbbra is foglalkozik az egészségével, akár százéves korára is fitt tud maradni. Ahogy a könyvem címe szól: Cél a 100 év! – magyarázta lapunknak az izom­ember, aki egyáltalán nem bánja a tavalyi patáliát.

– Minden új építkezést rombolással kell kezdeni. Lehet, hogy az összezörrenésünk azt eredményezte, hogy Verács­ka is rájött: a Rippel Ferinek igaza van, és az egészség tényleg fontos.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek