Celeb

Hatvan nap után újra együtt Palikék

kbv

Létrehozva: 2019.02.26.

Nagylányával közös edzéseket tartanak videótelefonon keresztül hétvégente, feleségét, Marsi Anikót pedig már át is ölelhette a tévés.

Hatvan nap – ennyit töltött eddig Dominika paradicsomi szigetén Palik László. Az Exatlon Hungary műsorvezetője valóban irigylésre méltó körülmények között dolgozhat, ám közben valami nagyon hiányzik neki, méghozzá a családja.

Felesége, Marsi Anikó a Tények-beli műsorvezetői munkája miatt természetesen nem kísérhette el ilyen hosszú időre, ahogy két fiuk, Vilmos és Vince sem.

Lacinak nagyon fontos a családja, így amikor csak tud, telefonon beszél Anikóékkal, de ez az időeltolódás miatt nagyon nehéz. Ahogy előző házasságából született nagylányával, a 22 éves Julival is, akivel egy rafinált dolgot találtak ki: annak ellenére, hogy 8000 kilométer és az Atlanti-óceán választja el őket egymástól, együtt edzenek. Míg Juli Budapesten fut, addig Laci a dominikai szállásán evez.

– Na ezek vagyunk mi, és a mi kis hétvégi huncutságaink így 8000 kilométerre egymástól. Az én kislányommal (upsz, nagylányommal, mert mindjárt fejbe ver) hétvége lévén együtt sportolunk. Fülhallgatóval a fülben ő fut kint a szabadban, én pedig evezek a szobámban, közben meg cseverészünk. Ezeket a pillanatokat imádom – írta az Instagramján megosztott fotójához Palik, aki hamarosan nem csak a családja virtuális társaságát élvezheti.

Marsi Anikó ugyanis a fiúkkal útnak indult, tegnap érkeztek meg, hogy hatvan nap után is­mét egyesülhessen a család. Palik jó előre felkészítette feleségét, hogy milyen körülményekre számítson, a TV2 Ripost című műsorában egy vicces videóüzenetet is küldött neki. 

– Úgy indultunk neki az elején, hogy mi mindent kibírunk. Eddig is olyan sok mindenen túl voltunk már az életünkben. De azért ez hosszú – vallotta be a videó­ban Anikó. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Na ezek vagyunk mi és a mi kis hétvégi huncuttságaink igy 8.000 kilóméterre egymástól. Az én kislányommal (upsz. nagylányommal mert mindjárt fejbever) hétvége lévén együtt sportolunk🏃‍♀️🚣‍♀️ Fülhallgatoval a fülben, Ö fut kint a szabadban én pedig evezek a szobámban, közben meg cseverészünk! Ezeket a pillanatokat IMÁDOM!!!!! A végére még a nap is kisütött az én gyönyörü kislányomnál. Szóval két fotó, elötte és utánna😅🏃‍♀️🚣‍♀️👨‍👧🏖🏔🌞 #sportislife #fatheranddaughter #sportreality #runningwithdad #weekendfamilysport #extalonhungary #juliapalik #paliklaszlo #sport #host #tv2

Palik László Hivatalos (@laszlo.palik) által megosztott bejegyzés,

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek