Celeb

Facebook-sztár: Gombos Edina szakmát váltott

F. Zs.

Létrehozva: 2019.02.26.

Forrás: Knap Zoltán

Gombos Edina a legnépszerűbb televíziósok közé tartozott, ezért is volt meglepő, amikor négy évvel ezelőtt családjával elhagyta hazánkat, és Kaliforniában kezdett új életet.

A legtöbb hírességet, ha nem látják a képernyőn hamar elfelejtik, de Edina esetében más történt. Annak ellenére, hogy évek óta nem ad interjút a ma­gyar sajtó számára, a közösségi oldalán folyamatosan jelen van. Profi televíziósként pedig érzi, hogy mire és milyen formában kíváncsiak egykori nézői.

Gombos Edina és kubai párja, Alberto december közepén ünnepelte a 14. házassági évfordulóját. Míg Alberto egy informatikai cégnél helyezkedett el, Edina üzletasszonyként bontogatja a szárnyait. Szemüvegkereteket forgalmaz. Emellett pedig közösségi oldalát egyfajta utazási vlogra változtatta.

A volt tévés és rádiós műsorvezető részletesen beszámol arról, hogy éppen hová vezetett az útja. Legyen az egy közpark, egy strand vagy esetleg egy érdekesebb bevásárlóközpont, mindenről érdekes történeteket mesél, amit a jelek szerint imádnak az emberek. Edina egy-egy videóját 400-500 ezer ember tekinti meg, a Facebook-oldalán pedig több tízezren várnak nap mint nap arra, hogy új bejegyzés szülessen. 

Ha az egykori műsorvezető így folytatja, az oldala simán konkurencia lesz a legtöbb ha­zai vloggernek, és jól meg is élhet belőle. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek