Celeb

Bomba formában tért vissza szakítása után Ábel Anita

F. Zs., kbv

Létrehozva: 2019.02.14.

<p>Barátnője, Dobó Kata kedvéért bújt ki csigaházából a válása közepén lé­vő Ábel Anita. Tökéletes alakkal, mo­­solyogva jelent meg a Kölcsönlakás című film sztároktól nyüzsgő premierjén.</p>

Tavaly novemberi válása óta először vett részt nyilvános rendezvényen Ábel Anita. A színésznő házassága tizenhat év után romlott meg, és bár ő kezdeményezte a szakítást, az elmúlt két hónap megviselte lelkileg, időre volt szüksége, hogy újra mosolyogni tudjon. 

A nagy visszatérésre keresve sem találhatott volna jobb alkalmat Dobó Kata filmbemutatójánál, ahol Anita újra mosolygott az őt pásztázó kamerák előtt. 

– Nehéz időszak áll mögöttem, de már kezdem látni a fényt az alagút végén – mondta a Borsnak a színésznő. – A hétköznapjaimat a volt férjemmel közös lányunkkal, Lucával töltöm, mellette sok munkával, és persze szakítok időt magamra is. Bikram jógára járok, az eredmény szerintem már látszik: nyolc kilótól szabadultam meg az elmúlt hónapokban. A munkaterápia is a regenerálódásom része, jelenleg a Viasat3-on hamarosan induló Idesüss című produkció utómunkálatai folynak, készülök a NőComment! második évadára, rendszeresen szerepelek a #Bochkor című műsor vendégeként, kezdődnek az előkészületek az Anita Storyja című műsoromhoz és egyéb tévés felkéréseknek teszek eleget – újságolta a színésznő.

Zsidró jobban izgult, mint Dobó Kata

Dobó Kata rendezői bemutatkozásáról természetesen nem hiányozhatott szerelme, Zsidró Tamás. A mesterfodrász örült, hogy végre elérkezett a romantikus vígjáték premierjének napja.

– Annyira izgultam, hogy éjszaka csak másfél-két órát tudtam aludni. Másfél éve ennek a filmnek, a készítésének a felfokozott állapotában élünk. Végigéltem Katával mindent: az előkészületeket, a forgatást, az utómunkálatokat – ma­gyarázta Zsidró, aki azt is elárulta: női fodrászként azért jól bánik ezekkel a felfokozott érzelmi töltetű „női állapotokkal”.

– A másfél év alatt egyszer akart csak Kata kirúgni, hogy akkor ezt most befejeztük, de sikerült akkor is megnyugtatnom – mondta nevetve Tamás, hozzátéve: nagy szerencséjük, hogy Kata egyáltalán nem hisztis a hétköznapokban.

Igazi sztárkavalkád a Kölcsönlakásban

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek