Celeb

Stahl Juditnak ma is fáj Pálffy István poénja

K. Sz.

Létrehozva: 2019.01.18.

<p>Stahl Judit sikeres anya, jól menő könyvkiadót vezet. Ám meglepő módon híradósként nem érezte magát sikeresnek. Ehhez hozzájárult, hogy műsorvezetőtársa, Pálffy István sem növelte az önbizalmát.</p>

Forrás: DFP

Lelkesen fogadta a közönség a rég nem látott Stahl Juditot, aki a múlt héten egy színpadi talkshow-ban osztotta meg sikerességének titkát az Erkel Színház nézői vel. Hajdan a TV2 egyik vezető arca, legismertebb műsorvezetője volt, tizenhárom évig köszöntötte a nézőket a Tények című hírműsorban.

Ez után a gasztronómia felé vette az irányt, és azóta számtalan sikeres fő zőműsor, szakácskönyv fűződik a nevéhez. Sokak számára ennek a tö redéke is igazi sikertörténet lenne, ám az ötvenéves Stahl meglepő mó don másképp értékelte a saját karrierjét a Sikeres nők című show-ban. 

– Én soha nem éreztem magam sikeresnek. Amikor eljöttem a tévéből, akkor mindenki azt mondta, hogy a sikerem csúcsán tettem ezt. Valóban? Számomra nem siker az, hogy tizenhárom évig mindennap ugyanazt teszem, minden este bemegyek, és ugyanazt a munkát végzem.

Én egy kreatív ember vagyok, akit az ötletek hajtanak. Eközben egy kalitkába vagyok zárva. Az nem siker – mesélte Judit, majd hozzátette: 

– Ami számomra siker, nem biztos, hogy mások számára is az. Nekem az a siker, amikor jók az ötleteim, és valóra váltok valaki másnak valamit. Mániás nő vagyok. A kollégáim úgy is szoktak hívni, hogy a szájzáras pitbull – tette hozzá ne vetve. 

Képernyőre vágyott a kislánya

A TV2 híradója után Magyarország legnézettebb szakácsa lett, aki számtalan műsorban készítette el a hazai és nemzetközi konyha legfinomabb fogásait, több száz izgalmas, új receptet csempészve be a magyar asszonyok konyhájába. Ebben több alkalommal volt segítőtársa a kislánya, az idén már tizenöt éves Hanna.
– Én kifejezetten nem akartam, hogy képernyőre kerüljön. Amikor elkezdett televíziót nézni, akkor rájött, hogy gyerekekkel főzök együtt. Akkor kérdezte: otthon miért vele főzök, és a tévében más gyerekekkel? Mondtam, hogy jó, jöhet velem, de akkor sokkal, de sokkal jobban kell viselkedni. Nem lehet az utcán rosszul viselkedni – osztotta meg Stahl.

Számtalan nő szembesül azzal manapság, hogy még mindig nem mérik egyenlő mércével a sikeres férfiakat és nőket. Eközben a szebbik nem tagjaitól sokszor férfiakat megszégyenítő felkészültséget várnak el, úgy, hogy még háztartást is vezetnek. Judit egy sok évvel ezelőtti esetet említett meg, amelyben hajdani kollégája, a szintén híradós, azóta politikai pályán bizonyító Pálffy István tett olyan kijelentést, amely máig nem gyógyuló sebet ejtett Judit lelkén. 

– Az én műsorvezetőtársam azt nyilatkozta rólam, hogy én vagyok a díszzsebkendője. Mondtam neki: Pista, köszönöm. Mondanám, hogy jólesett… – üzente keserűen egykori kollégájának Judit hosszú évekkel az eset után. Stahl Juditot több csatornán is próbáltuk elérni tegnap, de nem reagált megkeresésünkre.
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek