Celeb

Rátalált a szerelem, mégsem nősül Jáger Gyula

Fái

Létrehozva: 2019.01.27.

<p>Jáger Gyula és párja közel három évvel ezelőtt ismerkedett meg. Elsöprő szerelem az övék, és boldogabbak, mint valaha, ám mégsem gondolkodnak a házasságban. Ildi ahova tudja, elkíséri párját, és az énekes olyan szerencsés helyzetben van, hogy kapcsolatukat nem keserítheti meg az a bizonyos zöldszemű szörny. Még annak ellenére sem, hogy rengeteg női rajongót tudhat magáénak a Charme együttes. </p>

Akik már többször megfordultak a Charme együttes fellépésein, biztosan észrevették, hogy az énekes többségében egy csinos hölggyel érkezik. Ő nem más, mint Jáger Gyula szerelme, akit most először mutatott meg a nyilvánosságnak.

„Igen, ez valóban így van, Ildi gyakran elkísér a koncertekre. Régebben nem szerettem, ha a párjaim velem tartottak, hiszen ez munka, méghozzá kőkeményen. Olyankor csak és kizárólag a közönség érdekel. Őket szeretném szórakoztatni. Ez a párjaimnak problémát okozott, hiszen nem velük foglalkoztam, nem rájuk mosolyogtam. Ildi megbirkózik ezzel, tudja, hogy a színpad más, nem magánélet. Nem keverjük a kettőt, ha esetleg mégis észreveszem a szemem sarkából, mindig tudom, hogy mellettem áll és büszke arra, amit csinálok és ez nagyon jó érzés. Egyébként volt már olyan is, hogy a rajongókkal együtt tombolt az első sorban” – mondta őszintén az énekes.

„Mindazonáltal tudom, hogy Ildinek nem lehetett könnyű megszokni, hogy az életünk nem egy sablon családi élet. Esténként sokszor a rajongói levelekre válaszolok, vagy, hogy az időbeosztása is más egy zenésznek, mint egy civil állásban dolgozó embernek. De nincsenek önértékelési gondjai, így a féltékenység nem üti fel a fejét a kapcsolatunkban” – árulta el a Charme együttes énekese, aki azt is elmesélte, hogyan ismerkedett meg párjával.

„Lassan már három éve történt, hogy egy koncert után kezdtünk levelezni, majd később találkozgattunk. Szépen lassan alakult ki közöttünk ez a csodálatos kapcsolat, és minél több időt töltünk együtt, annál szorosabbá válik. Szavakkal nem tudjuk kifejezni, mit érzünk a másik iránt. Mindketten életünk legboldogabb kapcsolatában éljük meg mindennapjainkat. Ildi, vagy ahogy én becézem „Mofli” életem szerelme, a barátom, a társam, a hű fegyverhordozóm. Ő a mindenem. Egy olyan biztos hátteret teremt az életemben, amire minden férfinak szüksége van. Azt gondolom, - bár nem tervezgetjük a jövőt, inkább a pillanatot éljük meg - ő az életem párja” – mesélte Gyula, aki azt is elárulta, tervezik-e hivatalosan is összekötni az életüket.

„Mindketten tudjuk, hogy egymásra vártunk. Nagy valószínűséggel így is fogjuk leélni az életünket, mégsem gondolkodunk a házasságban. Nincs szükségünk arra, hogy egy papírlappal pecsételjük meg a szerelmünket. Ahogy John Lennon mondta: „a rabságban élő madár, dalol a szabadságról, a szabad madár csak röpül” Mi is repülünk a boldogság szárnyán és nem kötjük magunkat a társadalmi elvárásokhoz” – tette hozzá az énekes, aki párjával egyetemben úgy véli, nem a hivatalos papír fontos egy kapcsolatban.

„Minden változik, változhat ez is, az életben így van. Azonban jelen pillanatban egyikünk sem érzi azt, hogy fejet szeretne hajtani a társadalmi elvárásoknak, vagy, hogy mások előtt kellene kimondanunk, hogy szeretjük egymást. Sokszor az az egyszerű papírlap tönkreteheti az egész kapcsolatot. Sokszor a felek tulajdonuknak tekintik a házastársukat. Pedig senki sem az. Egy kapcsolatért mindig tenni kell. Mi sem bizonyítja jobban a másik iránti szerelmünket, hogy szabadon engedjük a másikat. Hiszen annyira szeretem, hogy azt kívánom, hogy boldog legyen, ha nem velem, akkor mással. Ennél nagyobb szeretetet nem tudok elképzelni. Mindazonáltal úgy gondoljuk, hogy aki meg szeretne házasodni, tegye bátran, őszinte szívvel. Mindenkinek a saját életét kell élnie, a saját útját kell járnia” – mondta az énekes, és azt is elárulta, mit gondolnak a házasság intézményéről.

„A mi életünkben nem játszik szerepet ez az intézmény. Világ életemben nehezen tudtam alkalmazkodni mások szabályaihoz. Hiszem, hogy attól lesz különleges és jó az életünk, ha merjük a magunk útját járni. Mindenki, aki hisz a házasságban annak meg kell házasodnia. Mi nem hiszünk. Lehet, hogy egyszer az élet úgy hozza, hogy mégis meglépjük ezt a lépést, de az nem mostanában lesz. Napjában többször juttatom a párom eszébe, hogy mennyit jelent, mennyire szeretem és ezzel ő is így van. Mi ebben hiszünk” – zárta a beszélgetést Gyula.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17183298_auto_resized.jpg
origo.hu

Ezt követeli Zelenszkij az ukrán sportolóktól

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27705_resized.jpg?avcount=1714737911
origo.hu

Minden eddiginél nagyobb pusztítás jön, itt a váratlan orosz bejelentés

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17183458_auto_resized.png
metropol.hu

Megjött a várva várt bejelentés a Házasság első látásra című műsorral kapcsolatban

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17184224_auto_resized.jpg
vg.hu

Ezt sokan benézték: tévedés, hogy a románok jobban élnének, mint a magyarok – de akkor mi van a háttérben?

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17180888_auto_resized.jpg
ripost.hu

A kutatók elsápadtak attól, ami a Vörös bolygóról előkerült

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17183912_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Elszólta magát az ATV-ben Rangos Katalin: Magyar vagy Márki-Zay Péterről beszélt? (VIDEÓ)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27708_resized.jpg?avcount=1714737911
origo.hu

Üzent a Fradi B-közép Cseh Katkának

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17184840_auto_resized.jpg
travelo.hu

Nem mindennapi látványt nyújtó luxus magángép landolt Debrecenben

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17184919_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Most kaptuk a lesújtó hírt: meghalt a Nemzet Sportolója

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17184581_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Nekem anyukám a mintaédesanya” - Exkluzív anyák napi interjú Szentkirályi Alexandrával, édesanyjával és lányával

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17183918_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megszólalt a bűvész, aki egy tízmilliós autót nyert a Zsákbamacska adásában

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27681_resized.jpg?avcount=1714737911
travelo.hu

A természet és a történelem csodája Horvátországban (hirdetés)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/05/urF9-7iGOVOLRSq8Tq2LW8NEykN1ZXevuUYKOGtUYTQ/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50Lzc3MDJjZjY5MjQ2YTQ0NGU5YTg1OWY0OGMwYjEwMjZm.jpg
GYÁSZ

Könnyek közt, komoly elhatározásra jutott az elhunyt magyar legenda özvegye

https://cdn.borsonline.hu/2024/05/M7_b9-ND7jrhaxT5TTDLJj_ZXkHfs_wabc0KxmSVVnU/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2M0YTRiZDhhNGQwMzQ4OWM4MGM4OTE3ODkwNjJhOTk0.jpg
RÉMTETT

Négy éve hunyt el az ország Lópici Gáspárja: így néz ki most a horrorház