Celeb

Koós János naponta beszélget Hofiékkal

K. Sz.

Létrehozva: 2019.01.03.

Bajor, Aradszky, Klapka, Hofi – a 81 éves Koós János rengeteg régi barátot vesztett már el. Egy újabb tragédiát már nem viselne el.

Forrás: Fortepan, Czerkl Gábor

Nem tudná elviselni egy újabb barátjának a halálát Koós János. A 81 éves énekes már többnyire a feleségével, Dékány Saroltával, gyermekeivel és unokájával tölti a szabadidejét. Az ünnepek alatt azonban fájó szívvel emlékszik vissza szeretteire és legjobb barátaira, kollégáira, akik már az égi társulatban szórakoztatják a közönséget.

Egyik legjobb barátja, a né­hai Klapka György halálának évfordulóján kereste meg a Bors, és az énekes évekkel a tragédiák után is elcsukló hangon emléke­zett meg szeretett barátairól. 

– Még együtt szilvesztereztünk Gyurival, nem volt előjele a tragédiának. Kiváló táncos volt, csodálatos teste volt, egy helyen dolgoztunk, ahol Tarzanként lépett fel, és imádta a kö­zönség. Az utóbbi években Bajor Imi, Aradszky Laci és Gyuri elment, nem beszélve Hofi Gézáról. Azt érzem, nem halhat meg több barátom.

– Mindig emlékeztetnek az ilyen tragédiák az élet végességére, de igyekszem a jó dolgokra gondolni. Mindennap odamegyek a képeikhez, beszélek hozzájuk egy picit, és visszaemlékszem a kedvenc poénjainkra. Ilyenkor velem vannak – mesélte a táncdalfesztiválok sztárja, akitől távol áll az önsajnálat.  

– Nem foglalkozom az elmúlással, nagyon jó az életem, tavaly a 80. születésnapomon el­mondtam, hogy tíz év még biztos van bennem, amit szeretnék a családommal és a rajongóimmal tölteni.        

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek