Celeb

Katalin hercegnét is lepipálja anyaságban Meghan Markle

Bors

Létrehozva: 2019.01.28.

<p>Harry herceggel első közös gyermeküket várják, és a leendő anyuka testbeszéde arról árulkodik, hogy nagyon jó anya lesz. Vagy ebben is csak Katalinnal akar versenyezni?</p>

A brit bulvársajtó, sőt az egész nemzet azon tanakodik, hogy az anyai örömök elé néző Meghan hercegné miért pihenteti kezét egyfolytában egyre gömbölyödő pocakján? Talán ezzel szeretné bizonyítani, hogy ő egy fokkal jobb anya lesz a mindenki által tökéletes szülőnek vélt Katalinnál is? A rosszindulatú pletykák szerint Vilmos herceg neje remek színésznőnek mutatkozik az állandó pocakmutogatással, ám egy hipnózisos szülésben jártas nő szerint amit Meghan csinál, az egyszerűen biológia és az ösztönök játéka.

– A nők ösztönösen keresik a kézzel fogható kapcsolatot csecsemőikkel akkor is, amikor a magzat még csak a méhükben van. Az oxitocin nevű hormont kötőhormonnak is nevezik, és a pocakra tett kéz bizonyítottan kényezteti és megnyugtatja a babát és a mamát is – magyarázza a Daily Mailnek Katharine Graves, míg egy má­sik szakértő szerint Meghan a többi kismamához hasonlóan próbálja szokni megváltozott élethelyzetét. A 2019 tavaszára kiírt hercegné keze pozíció­ját kielemezték, és azt állapították meg, hogy szívesen és feltétel nélkül védelmezi már a hasában is a leendő kis herceget/hercegnét, illetve igyekszik minél hamarabb na­gyon szoros érzelmi és fizikai kapcsolatot kiépíteni magza­tával.

Természetesen elkerülhetetlen, hogy Meghan viselkedését összehasonlítsák a „másik” hercegnéjével, Katalinéval, aki sokkal visszafogottabb természet. Katalin várandósságai idején nem adta ilyen egyértelmű jelét a babáival való kapcsolatának, viszont azzal mindenki egyetért, hogy igazán szerető, gondos­kodó édesanya.

Sarolta követi bátyját

A hírek szerint Katalin és Vilmos kislánya, Sarolta hercegnő szeptembertől ugyanabban a délnyugat-londoni elitiskola előkészítőjében tanul majd, ahol bátyja, György herceg már két éve pallérozódik. A Thomas’s Battersea-ben egyetlen félév hatezer fontba, vagyis több mint 2,2 millió forintba kerül, cserébe a szülők itt jó kezekben tudhatják gyermekeiket.

Fülöp herceg bocsánatot kért

Hat nappal azután, hogy terepjárójával balesetet okozott, a 97 éves Fülöp herceg bocsánatot kért a vele ütköző autó sérültjeitől. II. Erzsébet férje levelében azt írta, nagyon sajnálja, hogy balesetet okozott, de a túl erős napsütés miatt nem látta, hogy a Kia felé közeledik, illetve nagyon bánja, ami történt, és őt is megrázta a baleset.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek