Celeb

2018 villantásai - Cserben hagyták a drága ruhák a celebeket

Bors

Létrehozva: 2019.01.02.

Hiába alkalmazzák a legprofibb stylistokat, gyakran kerülnek kínos helyzetbe ruháik miatt a celebek. Tavaly melltartók, szoknyák és bugyik is félrecsúsztak.

Forrás: Northfoto, Profimedia

Kedvenc celebjeink 2018-ban sem tudtak mindig tökéletesen felöltözni. Bár a divatszakma elitje szabja testükre a legdivatosabb ruhákat, elég egy rossz mozdulat, és oda az illúzió, többet mutatnak magukból, mint amennyit akartak és amennyi illendő. De vajon minden tavalyi villantás véletlen volt, vagy néhányan szándékosan akarták felhívni magukra a figyelmet?

Átlátszott a hercegné szoknyája

Harry herceg felesége előszeretettel szegi meg az udvari szabályokat, ám ezt ő sem tehette szándékosan. Meghan ősszel egy hivatalos eseményen túl sokat mutató szoknyában jelent meg: a kék csíkok között a bőrét és fekete francia bugyiját látni engedte. A brit lapok azonnal megvédték, mondván, ez csak optikai csalódás, amit a ruha trükkös anyagán megcsillanó vaku okozott.

Kikandikált Cruise inge

Bizony, nem csak melltartók csúszhatnak félre és szoknyák libbenhetnek fel: a férfiaknál is van egy-két kényes pont. Tom Cruise például az utolsó pillanatban még elrohant könnyíteni magán, mielőtt a vörös szőnyegre lépett, és pechjére becsípte az ingét a nadrágja sliccébe.

Egy kis bibi mellesleg

Kim Kardashian sosem titkolta, hogy több plasztikai műtéten esett át. Úgy tűnik, minden alkalmat meg is ragad, hogy tökéletes teste akkor is látszódjon, ha elméletileg ruha takarja, mint ebben a kígyóbôr mintás  bodyban. Bianca Balti szupermodell is büszke almamelleire, ezért sok ruhát nem is ölt magára. Hadd látszódjon!

A slicc nem vicc

A 178 centi magas Taylor Swift joggal büszke hosszú, karcsú lábaira, de talán ennyit ő sem akart megmutatni belőlük. Nyáron egy díj­átadó gálán egy életre megtanulta: a szinte derékig felsliccelt szoknya és a magas lépcsőfok nem barátok.

Bevágott a bugyi GaGa pőre bőrébe

Lady GaGa kezeskedett róla, hogy mindenki róla beszéljen 2018-ban. Nem elégedett meg azzal, hogy filmes debütálásáért, a Csillag születik című filmben való alakításáért sokan Oscar-díjra esélyesnek tartják.

A film premierjére szűk bőrszerkóban érkezett, alá csak egy pöttöm bugyit vett fel, amely ráadásul félre is csúszott. Hasonló problémával szembesült Gigi Hadid amerikai modell, Halsey amerikai énekesnô-zenész és Carla Howe angol színésznő.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek