Celeb

Vádat emeltek Kevin Spacey ellen: egy év hallgatás után bizarr videóval reagál

Bors

2018. december 25. kedd 14:30

A színészt 2017 ősze óta többször érte a vád, miszerint szexuálisan zaklatott fiatal fiúkat, legutóbbi ügye, amikor a vád szerint egy 18 éves fiút leitatott, majd a nadrágjába nyúlt, és a nemi szervét fogdosta, a bíróság elé is került, január hetedikén lesz a tárgyalása.

December 24-én a színész egy éves hallgatás után jelentekezett be, és osztott meg egy meglehetősen bizarr felvételt, aminek már a címe is zavarba ejtő. Let Me Be Frank, azaz Hadd legyek őszinte, csakhogy nem ilyen egyértelmű a helyzet, hiszen emellett még egy utalás is lehet a House of Cards-ban általa alakított Frank Underwoodra is. Ami elég valószínű is, hiszen Spacey a videóban végig a korrupt, manipulatív politikus karaktere bőrébe bújva beszél, amikor többek közt ezt mondja:

Megígérhetem, ha eddig nem kellett fizetnem azokért a dolgokért, amikről mind tudjuk, hogy elkövettem, akkor biztosan nem fogok olyanokért fizetni, amiket el sem követtem. 

De a felvételen még más is elhangzik, teljesen összezavarva a nézőket azzal kapcsolatban, hogy kit is látnak, a színészt vagy az általa megformált nem létező karaktert.

Persze, majd azt mondjátok,  tiszteletlen vagyok, amiért nem tartom be a szabályokat, mintha eddig a szabályok szerint játszottam volna. Sosem tettem, és imádtátok.

További cikkek

Szakítás

Horváth Gréta édesanyja megható vallomása: „Örülök, hogy az édesanyád lehetek”

Ez is érdekelhet