Celeb

Soma odapörkölt Nádai Anikónak

uv

2018. december 1. szombat 11:00

 Kínos konfliktushelyzet alakult ki a Konyhafőnök VIP műsorában: Soma és Nádai Anikó ugyanis többször oda-odaszólogatott egymásnak. Anikó volt, hogy a megszerzett előnyét a mamagésa hátráltatására használta, Soma pedig nemegyszer tapasztalatlan háziasszonynak kiáltotta ki versenytársát. A két híresség között csak fokozódott a feszültség, amikor a csütörtöki adásban együtt kellett dolgozniuk. 

– Amikor megtudtam, hogy párban leszünk, először az futott át az agyamon, hogy bárki, csak Anikó ne! Ő annyira nem konyhatündér, hogy még a paradicsom hámozása is egy újdonság, egy csodálatos találmány számára – szúrt oda kolléganőjének a kamerák előtt Soma, aki a feladatok során egész egyszerűen nem vett tu­domást párja folytonos pattogásáról, aggodalmaskodásáról.

A csinos műsorvezető ugyanis szöges ellentéte a nagy hajú énekesnőnek, aki végtelen türelemmel állt neki az előtte álló konyhai feladatoknak. Anikó mindeközben viszont majd’ felrobbant idegességében.

– Ilyen típus vagyok, nagyon megélem a pillanatokat, így a versenyhelyzeteket is. De visszagondolva úgy látom, nagyon is kiegészítettük egymást Somával annak ellenére is, hogy akkor, ott, nagyon idegesített a lassúsága, és úgy éreztem, helyette is aggódnom kell – vallotta be a Borsnak Anikó, aki kezdetben szintén nem titkolta, bárkinek jobban örült volna. Azóta be­látta: Somának sok mindenben igaza volt vele kapcsolatban. 

– Valljuk be, igaza volt. Nem gondolom, hogy óriási konyhatündér lennék. Vannak hiányosságaim, ellenben nagyon sokat készültem a műsor előtt, ami a számlámra írandó. Egyébként pedig megszoktam Soma beszólásait. Nagyon megosztó személyiség, de ha az ember elfogadja őt, rájön, hogy végtelenül szórakoztató jellem – tette hozzá Anikó, aki elárulta lapunknak: nem tartanak haragot a mamagésával.

További cikkek

Válás

Azt pletykálják, egy harmadik miatt válik Kulcsár Edina és Csuti

Szerelem

Szakítás? Megszólalt Molnár Anikó, miután törölte a párjával közös fotókat az oldaláról

Ez is érdekelhet

ripost.hu

Szilágyi Liliána évekig beszélt a borzalmakról, miért nem figyelt fel rá senki?

888.hu

Iraki külügyminiszter: csaknem négyezer iraki állampolgárt szállítottak haza Fehéroroszországból

origo.hu

Egy különös nő, aki az egyik férfiből kisfiút csinál, a másikat a halálba kergeti

mandiner.hu

Elemző: A baloldal már egyáltalán nem hagyja önállóan beszélni Márki-Zay Pétert

szoljon.hu

Doktornőknek mondott köszönetet Szolnok polgármestere

vg.hu

Oltásra kötelezik a 18 év felettieket a szomszédunkban

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. január 17.: a Rák szinte olvas a másik lelkében, az Oroszlán megmutatja erejét

metropol.hu

A kutatók is elsápadtak attól, ami az Antarktisz jege alól előkerült

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: íme, Máthé Dominik győztes gólja – videó

origo.hu

15 évesen gazdagként mehet nyugdíjba egy most 10 éves gyerek