Celeb

Komoly életmódváltásnak köszönhetően tér vissza a színpadra Kálloy Molnár Péter

Bors

2018. december 13. csütörtök 07:50

Másfél hónapot hagyott ki.

Mint azt megírtuk, nem mindennapi emberi drámának lehettek szemtanúi október 28-án este a Budapesti Operettszínház nézői, ugyanis rohammentővel szállították el előadás közben Kálloy Molnár Pétert. Rosszullétre panaszkodott, ezért az ügyeletes orvos azt látta a legjobbnak, ha mentőt hívnak a színészhez.

– Elsősorban komoly életmódváltásra van szükségem, és biztosan le kell tennem a cigarettát. Jó figyelmeztetés volt ez, hogy egészségesebben éljek és jobban figyeljek magamra – mondta a sajnálatos esemény kapcsán a Borsnak Kálloy, aki azt ígérte, hamarosan visszatér a világot jelentő deszkákra.

Legutóbb tehát annyit tudhattunk róla, hogy vissza szeretne térni a színpadra, ám jelentős változásokon kell ehhez keresztülmennie. Az életmódváltáshoz szakértői segítséget is kapott – ezzel kapcsolatban mesélt a Blikknek Kálloy.

– Járok egy tanfolyamra, ahol egy dietetikus és egy pszichológus segít abban, hogyan is kell tényleg életmódot váltanom – nyilatkozta a Blikknek a színész, aki szerint szüksége volt a lelki segítségnyújtásra is – Amikor az embert az élet 48 évesen szembesíti egy olyan dologgal, amelyeket sokkal idősebbek szoktak átélni, az nem egyszerű... Úgy döntöttem, tanulok belőle, kihasználom az új esélyt. Nem tehetek mást!

Kálloy azt is elárulta, hogy mind közül a dohányzás elhagyása jelentette a legnagyobb kihívást, óriási erőre van szüksége hozzá.

– Tizenhárom évig dohányoztam, de október 28-a óta egy szálat sem szívtam. Bevallom, minden változást jól viselek, könnyen lemondok akár a sertéshúsról vagy a koffeinról is, de a cigi nélküli élet nagyon nehéz. Most azzal csapom be a szervezetem, hogy a koffeinmentes kávé mellé a keverőpálcikát rágcsálom, bár a legjobb az lenne, ha a dohányzásra emlékeztető mozdulatot is elfelejteném – számolt be Kálloy Molnár Péter a lapnak, majd mesélt a rendszeres mozgás beiktatásáról is – Központi helyre került a szobabicikli, és nagyon tetszik, hogy nemcsak én, de a család többi tagja is használja már. Szeretnék egy futópadot is, mert a kardióedzés szerves része lett az életemnek. Segít, és ezt nemcsak a lépcsőzésnél veszem észre, hanem az olyan, strapás darabokat is jobban bírom, mint az egyszemélyes Caveman vagy a S. Ö. R., amit szintén a Hatszínben játszunk majd.

További cikkek

BOTRÁNY

Edina és új szerelme – Titokban randiztak egy wellness hotelben

Szexi

Milliókat keresek a meztelenkedéssel, és édesanyám a legnagyobb rajongóm!

Ez is érdekelhet

nemzetisport.hu

PL: sorozatban a negyedik bajnokiján maradt nyeretlen a Chelsea

likebalaton.hu

Lúd, s virágváza a kúton – balatoni különlegességek

she.life.hu

Nem ellenőrizheted a mobilom - akkor sem, ha szeretlek!

mandiner.hu

Öt év börtönt kaphat Kanadában, aki nem fogadja el gyereke LMBTQ identitását

vaol.hu

Pintér Sándor reagált: a rendőrök tudják, hogy ki lövöldözött Szentpéterfánál, üzent is neki

origo.hu

Kiderült, a TikTok-on vagy a YouTube-on keresnek-e többet az influenszerek

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: „Nem így terveztük” – Bánhidi a kiesés után

vg.hu

A negyedik oltás is kevés az omikron ellen

life.hu

Sebestyén Balázs markáns véleményt fogalmazott meg Kulcsár Edináról: "Azt se tudja, merre van arccal előre"

origo.hu

Bemutatták az első képet Batman szexi barátnőjéről - fotó