Celeb

Ezek a sztárok hisznek a Mikulásban - vagy legalábbis a pénzben, amit hoz

Bors

Létrehozva: 2018.12.02.

<p>A külföldi sztárok is odavannak a Mikulásért! Akad, aki pénzt kaszál vele, más az unokáját örvendezteti meg piros jelmezben, szakállasan. Egy biztos, az ünnepekkor annyi szeretet költözik beléjük, hogy nem érdemelnek virgácsot.</p>

Pamela Anderson

A szőke kebelcsoda nehezen engedte el Tommy Lee-vel közös két fia kezét. A mostanra modellkedéssel kacérkodó huszonéves fiúk emiatt kissé későn érők voltak, a Mikulásban is sokáig hittek. Hogy ne rontsa el az örömüket, Pamela hosszú éveken keresztül bérelt nekik Télapót, aki drága játékokkal teli zsákkal csöngetett be hozzájuk.

* * *

Tom Hanks

Vajpuhává lágyult Tom Hanks szíve, amióta hét évvel ezelőtt megszületett első unokája, Olivia. A négyszeres Golden Globe-díjas színész mindig is alaposan megfontolta, hogyan hat majd későbbi hírnevére egy-egy szerep, ám a kislány szórakoztatására gondolkodás nélkül csinál magából bohócot – vagy éppen Mikulást. Mert arra is volt példa, hogy Télapónak öltözött. De gyakoribb, hogy a gyerkőcöt „pláza Mikuláshoz” kíséri, akivel ő maga is szívesen fotózkodik.

* * *

Mariah Carey

A dögös énekesnőnek pénzesőt ígér a karácsonyi és az azt megelőző időszak. All I Want For Christmas Is You című slágerét százezrek töltik le ilyenkor, és ő meg is lovagolja ezt a hullámot: már novembertől kezdve koncertjeinek elmaradhatatlan része, hogy szexi Mikulás-jelmezt ölt, férfi nézőinek kedvezve. Ám kívánságokat csak egynek teljesít: a fiatal táncos szerelmének, Brian Tanakának.

* * *

Audrey Hepburn

A huszadik századi szépségideál a UNICEF utazó nagyköveteként számtalan módon támogatta a rá­szoruló gyermekeket. Leginkább azt szerette, ha személyesen is találkozhat és beszélhet a kicsikkel. De­cember 6-át nem azért várta, hogy ő kapjon ajándékot, hanem hogy Mikulásnak öltözve vagy a segédjeként meglephesse a gyerkőcöket, mosolyt csalva az arcukra.

* * *

Barack Obama

Sokak szerint ő volt az Egyesült Államok eddigi legrokonszenvesebb elnöke. Tett is ezért: például két éve felállították a Fehér Házban a karácsonyfát. Az ünnepségre meghívtak egy profi Mikulást, akivel előadta  a Jingle Bells című örökzöldet. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek