Celeb

Beleszeretett edzőjébe Magyarország Szépe

Bors

Létrehozva: 2018.12.12.

Új szerelme még Kínába, a Miss World döntőjére is követte a legszebb magyar lánynak választott Szarvas Andreát.

Forrás: Esküvő Classic/Köő Adrien 

Újra rátalált a boldogság Szarvas Andreára. A 2018-ban Magyarország Szépének választott lány még novemberben jelentette be, hogy két hónappal korábban szakított szerelmével, a nála hét évvel idősebb Tamással, de a Bors információi szerint újra boldog párkapcsolatban él.

Úgy tudjuk, Andi választottja a korábbi személyi edzője, Pancsó Gergely, aki az elmúlt hónapokban felkészítette a múlt szombati világdöntőre.
A fiatalok a Miss World Hungary fináléja után sok időt töltöttek együtt Gergely munkahelyén, a naphegyi edzőteremben, sőt nemrégen a pécsi Zsolnay-negyedben az Esküvő Classic magazin számára még közös fotózáson is részt vettek.

A sztárok is nála izzadnak

Pancsó Gergely 2005 óta a magyar sportaerobik válogatott tagja, többszörös magyar bajnok és Európa-bajnoki ötödik helyezett. Sportedzői és gyógytestnevelői tanári végzettséggel is rendelkezik, és egy naphegyi edzőteremben dolgozik, ahol többek között Rogán Cecília, Sarka Kata, Mádai Vivien és Iszak Eszter is rendszeresen megfordul nála.

Az ott velük dolgozó stáb szerint akkor még csak eljátszották, hogy egy párt alkotnak, de ma már nem kellene színlelniük az érzelmeket. Andi és Gergely között lángol a szerelem, amit az is bizonyít, hogy a fiú Instagram-oldalán közzétett képekből kiderül: a szépségkirálynőt követve elutazott a világdöntő helyszínére, hogy a kínai Sanya városában szurkoljon neki. A Bors kereste Andreát, de nem kívánta kommentálni lapunk értesüléseit.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek