Celeb

Stohl András: Dől a röhögéstől az egész zsűri

Fái

2018. november 13. kedd 04:30

Talán még soha nem volt ennyire szórakoztató a Sztárban sztár zsűrije, mint a 6. évadban. Hogy miért? A színművész szerint a hadarós vulkán, a dadogós gejzír a titok.

Forrás: Bánkúti Sándor

Műsor a műsorban a Sztárban sztár zsűrije. A show elején Tilla ezúttal is az ítészeket szólította meg, onnantól dőltek a röhögéstől a közönséggel együtt. Ez a móka nem csak a nézőknek szól. Stohl András, Liptai Claudia, Majka és Papp Szabi akkor is kiválóan elszórakoztatják magukat, amikor nem forog a kamera. Például, amikor leültek a helyükre, Szabi talált egy stampedlis műanyag poharat az asztalán. Nézzétek, mutatta a többieknek: „Nekem két po­haram van, ma jó lesz a buli!” Ha Clau jön be utoljára, Majka hangosan, hogy mindenképpen meghallja, azt súgta a többieknek: „Vigyázzatok, jön!” És sorolhatnánk napestig, hogy piszkálják egymást, mitől dőlnek a nevetéstől, de ezek a poénok írásban nem jönnek ki olyan jól. Stohl András 2017 szeptemberében ült be Hajós helyére. 

– Nagyon jó a zsűri, óriási szerencsénk van a Szabival – próbálta megfejteni sikerük titkát András. – Szabi egészen más színt hoz, más dimenziót nyit. Egészen fura ötletei, meglátásai vannak, olyan képek jutnak eszébe, amik lenyűgözőek. Teljesen a hatása alatt vagyok, bírom a humorát. Majka csípőből tud mindenre reagálni, jó ritmusérzéke, kiváló humora van.

– Egyfelől Szabival ők jól összeszokott pá­ros, hozzájuk kapcsolódom fiúként. Hárman elég jól tudunk együtt dolgozni. És ott a Claudia, akinek mindig is előnye volt, hogy gyorsan reagál, jól mond poénokat. Jót tesz a műsornak az is, hogy vannak apró feszültségek, nem feltétlen szavazunk ugyan úgy. Máshogy látjuk az előadásokat, de mindenki kitart a saját véleménye mellett.

Andrást sosem zavarta, hogy szétcikizik a társai, ma már elébe megy a poénjaiknak. 

– Nyílt lapokkal játszik mindenki, nincs hátulról mellbe szúrás, itt egy az egybe mennek a poénok – magyarázza, miért nem tartja ezt sértőnek. – Vagyunk annyira jó barátok, hogy ezt megengedhetjük egymásnak. Nincs hazudozás. Ez kifejezetten baráti viszony. Most is eljön megnézni Szabi a feleségével, és Majka a párjával, Hajnival a Centrálba. Örülök, hogy ebbe a csapatba tartozhatok. Mindig alig várom a vasárnap estéket.

– Megtiszteltetés, ha ezt mondta András – lepődik meg Szabi. – Nem tudom, az eddigi szériákkal hogy volt, biztos így, hogy a zsűri véleményezése külön produkció. Azt ugyanúgy várja a nagyérdemű, mint a fellépőket. Én a saját, szürreális világomat, magamat viszem bele. A zenekaromba, a Supernembe, vagy ha másnak szöveget írok, az is olyan mondat- képekkel van tele, amit az emberek egy része lát, más része megkérdi, mi ez a lila köd? Én is mindig önfeledt örömmel megyek a műsorba.

– Tisztelem a zsűritársaim, Petivel évek óta barátok vagyunk, Clauval és Andrással is találkoztunk már egy-egy kézfogásra. Nem úgy zártam a tavalyi szezont, hogy nyugdíjas állásom van a TV2-nél. Megosztó lehettem, a be­szédhibám, a hadarásom miatt, ami elmeállapot-függő, hogy mennyire pihenem ki ma­gam. Nem vagyok olyan profi, mint a többiek, sokat tanulok tőlük. Úgy érzem, Claudiának is kivívtam a tiszteletét, jókat beszélgetünk, ez nekem csodálatos. Andrisnak most megyünk az előadására. És Tilla?! Pillanatnyilag Tilla meg én vagyunk a leghülyébbek!
Claudia az a nő, talán az egyetlen, aki simán elbír a három férfi zsűritársával, és Tillával. 

– Mi négyen nagyon jókat tudunk együtt röhögni, a humor szoros kapocs köztünk – magyarázza Clau. – Majkával nagyon régóta dolgozunk együtt, természetes, hogy kialakult köztünk egy olyan baráti kapcsolat, amibe bőven belefér a csipkelődés. Egyébként is, ha eldöntjük, hogy jól akarjuk magunkat érezni, akkor jól is fogjuk, és ez látszik. Így kell hozzáállni. Ami még na­gyon fontos ah­hoz, hogy hi­telesek le­gyünk, az az őszinte vélemény. Ná­lunk ebből nincs hiány.

Pintér Tenya vitte a show-t

A színész már a kisfilmben elmondta, mire figyel a legjobban: „Ne legyek ripacs, amivel vádolni szoktak”. Erre annyira koncentrált, hogy elfelejtette kezdéskor lerúgni a filcpapucsát. Miután befejezte a zseniális produkcióját, Tilla így szólította meg: „Nem arról volt szó, hogy a papucsot levesszük? Mire Tenya, a minden porcikájában hibátlan életmentő döbbenten nézett le a lábára: „Jaj, rajtam maradt a papucs! Bocsánat!”.
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15148226_auto_resized.jpg
origo.hu

A fék helyett a dudát nyomta a nő, nem köszönte meg, amit a rendőröktől kapott - videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/8859_resized.jpg?avcount=1664204708
origo.hu

Tóth Gabi megmutatta, mi kell egy férfinak, Köllő Babett oda sem mert nézni

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15145973_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Karavánt szerveznek, tömegesen törnének be a migránsok az EU-ba

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15147387_auto_resized.jpg
ripost.hu

Durva, ami kiderült a tíz éve elhunyt Komár Lászlóról

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15149738_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Gulyás Gergely: A kommunisták utolsó menedéke a budai hegyekben van

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/8860_resized.jpg?avcount=1664204708
origo.hu

Újabb elképesztő részletek derültek ki a drogszeánszról

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15145478_auto_resized.jpg
astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. szeptember 26.: a Rák nagyot lép előre, a Skorpió keresi az igazi útját

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15145689_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Kitálalt a bennfentes: összetört szívvel halt meg II. Erzsébet királynő

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15146094_auto_resized.jpg
borsonline.hu

"Az anyám terhes a páromtól - azt hittem, meghalok, amikor megtudtam"

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2022/09/FfPOnYvcf2g045X4dic6Vr-O12TpEt2JAQB6HTnLGV4/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzhmYzQwODQ2NzU5ZDRkNzA4OWYyMTczYzBlNGUwMmM3.jpg
Titok

Most derült ki: Nem is akkor született Meghan Markle kisfia, mint eddig hittük

https://cdn.borsonline.hu/2022/09/Wq2lhlwldVExBJAIItHCRHHJ22uYmr02qSiO53MhDoc/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzgwMTU1ZTRlODMzYzQ3MTVhZTU4NDIxM2RhZWY3NTM5.jpg
Vita

„Most hülyén is érezheted magad” - a kamerák előtt tört ki a balhé Majka és Pápai Joci között