Celeb

Balázs Klári fotómodellként is dolgozott

Földvári Zsófi

2018. november 8. csütörtök 04:00

Kanadai magazint utasított vissza fiatal lányként Balázs Klári, mert attól félt, hogy a róla készült fotókat máshol is felhasználják. Az énekesnő büszkén vállalja, hogy annak idején fotómodellkedésből fizette az énekóráit.

Vaknak kell lenni ahhoz, hogy az ember ne szúrja ki még most is, hogy a mindig elegáns ruha alatt Balázs Klárinak igazán jó alakja van, a mai napig úgy tartja magát, mintha élsportoló lenne: lapos a hasa, izmosak és formásak a lábai.

A legtöbb csinos nővel ellentétben azonban Klárika soha nem mutatta meg magát fürdőruhában a nagyközönségnek, ő ugyanis nem szeret ezzel hivalkodni. 

– Művész vagyok, az egész életemet a színpadon töltöm, a közönségünk előtt – mondja a Borsnak Klárika. – Véleményem szerint ebben a szakmában nagyon fontos, hogy az ember odafigyeljen a megjelenésére. Ápoltnak kell lenni és a lehető legjobb kondícióban, hiszen szó szerint a saját bőrünket visszük a vásárra. Én is és Gyuri is a kezdetektől odafigyelünk az egészségünkre, nem is men­ne másképp, hogy én több mint négy évtizede, Gyuri hat évtizede megállás nélkül dolgozunk. 

És ha már az a sok évtized a színpadon...

November 18-án dupla életműkoncerttel ünnepel a híres házaspár az Erkel Színházban. 

– Eredetileg egy buli lett volna este hétkor, de annyi volt az érdeklődő, hogy kénytelenek voltunk egy délután három órás időpontot is meghirdetni – nyilatkozza Balázs Klári, majd így folytatja: – Nagy dolog ez, büszkék vagyunk rá, hogy ilyen nagy az érdeklődés a slágereink iránt. 

Klárika és Gyuri az életműkoncert kapcsán több interjút is adott már, többek között az Echo Televízióban is, ahol egy régi titokra derült fény: Klári fiatalkorában ledobta a rucit, és engedte magát fotózni. 

– Nem titok, hogy tizenéves koromban fotómodell voltam – mondja az énekesnő. – A fürdőruháig mentünk el, vagyis senki ne gondolja azt, hogy lengén szerepeltem volna bárhol is. Fotólaboránsként dolgoztam, és az egyik fotós egyszer azt mondta, hogy „mi­lyen csinos pofim van”, nincs-e kedvem mo­dellkedni? Kérdeztem, hogy pontosan milyen fotókra gondolt. Amikor az volt a válasz, hogy óra-ékszer reklámban kellene szerepelni, és csak deréktól felfelé látszom, igent mondtam. Nincs ebben semmi szégyellnivaló, ez a munka azért kellett, hogy az énekóráimat ki tudjam fizetni. 

Klárikát egyébként a Toronto Sun című, hatalmas példányszámú kanadai lap is felkérte a pályafutása elején egy címlapfotózásra, de azt nem vállalta el. 

– Fürdőruhás képeket akartak, de nem voltunk benne biztosak, hogy pontosan hol és hányszor akarják használni a képeket, ezért inkább nemet mondtunk – emlékszik vissza Balázs Klári.

További cikkek

Szerelem

Szakítás? Megszólalt Molnár Anikó, miután törölte a párjával közös fotókat az oldaláról

Villantás

Tóth Andi olyan tangás képet mutatott, még a Nagy Ő sem hagyta szó nélkül

Ez is érdekelhet

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: íme, Máthé Dominik győztes gólja – videó

888.hu

Budapest: lányok csókolóztak az iskolapadban tanórán

life.hu

Bekeményítettek: itt februártól oltási kötelezettséget vezetnek be a 18 év felettieknek

mandiner.hu

Jeszenszky Géza: Antall József grafikonnal magyarázta el, hogyan tud egy férfi örömet szerezni egy nőnek

kisalfold.hu

Ruhákat lopott az Árkád egyik üzletéből - Keresi a rendőrség

origo.hu

Meggátolja a sütis követést az androidos Firefox Focus

vg.hu

Földrengés rázta meg Görögországot és Pápua Új-Guineát is

life.hu

Feladta a küzdelmet: meghalt a magyar sportoló

borsonline.hu

Lekapcsolták a gépekről Hannát, három gyermeke maradt árván

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Portugália–Magyarország élőben az NSO-n!

origo.hu

Egy különös nő, aki az egyik férfiből kisfiút csinál, a másikat a halálba kergeti