Celeb

Zalatnay Cini: Bárcsak az én génjeimet örökölte volna Niki!

Bors

Létrehozva: 2018.10.14.

Hollywoodi forgatókönyvírók sem tudnak olyat kitalálni, mint amit az élet produkál. Zalatnay Sarolta énekesnőnek, bár szerette volna, nem adatott meg, hogy gyermeke születhessen. Örökbe fogadott lányát imádja, de amit mond, az több mint elgondolkodtató: mindig sajnálni fogja, hogy Niki nem viszi tovább a ge­netikáját, a tehetségét…

– Ismeretlenek számunkra Niki génjei, és sokszor panaszkodik erre-arra. Ilyenkor mindig oda lyukadunk, hogy bárcsak az én génjeimet örökölte volna. Hetvenéves koromra is aktív vagyok. 16 éve legyőztem a rákot, azóta félévente teljes kivizsgálásra járok, és tök jól vagyok – kezdte a Bors Extrának Cini, aki nem titkolja: bántja, hogy hangja nem öröklődik.

– Szerintem nincs olyan anya vagy család, ahol, ha egy tehetséget megörökölnek, az nem a legnagyobb öröm. Annak ellenére sem, hogy mint tudjuk, híres ember gyerekének lenni, és úgy teljesíteni mindig nehezebb. Én mindenképp szerettem volna Nikit valami humán, művészi pályára terelni, és végül így is lett. Marhajó kis versei, elbeszélései vannak – büszkélkedett sajátos, közvetlen stílusában az énekesnő, aki titkon bízik benne, hogy lánya hamarosan hazatér, és saját családot alapít.

A teljes cikket keresse a Bors Extra októberi számában!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek