Celeb

Ő lenne Brad Pitt új szerelme? Spirituális gyógyító csavarta el a fejét, aki különös kapcsolatban áll Jennifer Anistonnal

Bors

Létrehozva: 2018.10.05.

Már több mint két éve húzódik Brad Pitt és Angelina Jolie válópere. Érthető, hogy mindkét fél igyekszik már túllépni, és úgy látszik, Pittnek sikerül először. Bár a válás bejelentése után padlót fogott, vészesen lefogyott és magába roskadt, barátai szerint újra a régi formában van. Ezt a nők is észrevették, ezért történhetett, hogy egy Los Angeles-i rendezvényen le sem lehetett kaparni róla a szőke szépséget, Sat Hari Khalsát.

A nő amellett, hogy ékszerész, spirituális gyógyítással is foglalkozik. Talán éppen ez hozta össze őket. Nem kizárt, hogy Pitt terápiára jár hozzá, ám kapcsolatuk láthatóan nem csak üzleti. Az ominózus rendezvényen ugyanis nem csak Sat Hari mutatta ki vonzódását: Brad sem bizonyult ridegnek, sőt! A Daily Mailnek nyilatkozó szemtanúk szerint egyértelműen izzott köztük a levegő.

Érdekesség még, hogy Sat Hari ékszereit számos sztár is viselte már, többek között Pitt exfelesége, Jennifer Aniston is!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek