Celeb

Luxusszületésnappal lepte meg kislányát Ördög Nóra

K.Sz.

Létrehozva: 2018.10.24.

A gyerekek számára épített lakosztályok mellett egy komplett vidámpark várta Micit és Vencelt az olasz kiránduláson, ahol igazi királyfinak és királylánynak érezhették magukat a Nánási-Ördög házaspár gyermekei.

Forrás: YouTube

Nem mindennapi módon ünnepelte ötödik születésnapját a TV2 népszerű műsorvezetője Ördög Nóra és Nánási Pál kislánya, Mici. Az ötéves kislány régóta vágyott egy hercegnős legóra, de ekkor még nem is sejthette, hogy az igazi meglepetés csak ezután következik.

- Mivel ma Mici a szülinapos, ezért egy olyan mesehotelbe fogunk menni, ahol igazi hercegnős szobában fogunk lakni - árulta el a Csak show és más semmi és a Mit tenned a gyereke? című műsorok háziasszonya az olaszországi autópályán a kis hercegnőjének, akit egészen a mesebeli királylányok világába repítettek el a szülei, az Észak-Olaszországban található Gardalandbe.

Ott nem csak Európa egyik legnépszerűbb vidámparkja található, hanem egy hozzátartozó szállodai is, melynek számos lakosztálya a legnépszerűbb rajzfilmek világát idézi meg. Mici egyenesen a Princess Kingdom vagyis a Hercegnő Lakosztálya nevű szobát kapta meg, ami belülről egy igazi mesebeli kastélyra hasonlít: rózsaszín ágy, falra festett kastély és a Szépség és a Szörnyeteget idéző barokkos bútorok várták. 

- Én majd ebben fogok aludni, mert ebben van a dinó kép – osztotta fel gyorsan az ágyakat kisöccse Vencel, miközben Mici már a rózsaszín baldachinnal volt elfoglalva, majd hozzátette: Imádom ezt a szobát! 

Mici és Vencel igyekezett mindent megnézni és kipróbálni az épületkomplexumban a szüleik kíséretében, majd elindultak a vidámpark felé: Ma van a születésnapom, nagyon izgatott vagyok – ismételgette Mici szülei BOATOLUNK című vlogjának legújabb epizódjában, miközben a vidámpark felé tartottak, ahol egy fergeteges napot töltöttek el játékok és unikornisok társaságában.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek