Celeb

Lánya szerint sokat ivott Hernádi Judit

K.Sz.

Létrehozva: 2018.10.24.

Forrás: Vadnai Szabolcs

Tagadhatatlan, hogy Hernádi Judit és Tarján Zsófia kapcsolata példaértékűen harmonikus, miközben mindketten sikert sikerre halmoznak a szakmájukban. A büszke édesanya legutóbbi, a hamarosan televízióban is debütáló Nőkomment legutóbbi élő show-ján árulta el, hogy az otthonában tartott összejöveteleken, az akkor még kiskorú Zsófia is rendszeresen részt vett, aki féltette az édesanyját az alkoholtól. 

– Amikor ilyen kicsike volt, akkor is nagy bulikon vett részt, de én nem ittam sosem, ettől függetlenül nagyon rossz híremet terjesztette. Fölpattant és azt mondta: Anya, ne igyál! Nem is értettem ezt az egészet – nevetett a színésznő, majd azt is el­árulta, a Honeybeast énekesnőjének maga szerzett egy barátnőt, hogy 16 évesen végre mozduljon ki otthonról. 

– Én erőltettem a lányomat, hogy menjen el bulizni. Szereztem neki egy barátnőt és azt mondtam: Menjetek el bulizni! Elmentem egy helyre, mondjuk, összesen egyet ismertem a Vidám Színpad, az Opera környékén. Bementem, gondoltam megnézem, milyen a hely. Na­gyon hülyén néztek, de végül is rendben volt, az nem tűnt föl, hogy délután mentem le. Megszerveztem, hogy ott legyen, elvittük a két gyereket, majd telefonáltak, hogy most már elég volt. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek