Celeb

Direkt ejtették ki a Voice-ból Király Viktort

uv

2018. október 31. szerda 04:00

Fényes amerikai karrier lehetősége nyílt meg Király Viktor előtt, amikor  sikert sikerre halmozott egy tengerentúli tévés tehetségkutatóban. Világhírű mentora, Adam Levine azonban csak ámította, amikor fűt-fát ígért neki.

Az amerikai popszakma egyik legnagyobb sztárja, a Maroon 5 énekese szemelte ki magának Király Viktort az amerikai The Voice című tehetségkutatóban. Végül ő lett a mentora a műsorban, és nem is kellett csalatkoznia a magyar énekesben, aki a közönség nagy kedvence lett, és sorra vette az akadályokat. Viktor annál jobban elcsodálkozott Adam Levine nagyotmondásán – derül ki A Király család című most megjelent könyvből. Lapunknak erről a kijózanító fordulatról beszélt.

– Nem vágták be adásba azt a részt, amikor Adam azzal győzköd, hogy szerinte megnyerhetem ezt a műsort, de ha mégsem így történne, ő akkor is segít majd a karrierem építésében. Nyilván ezért döntöttem mellette.

Csak később derült ki számára, hogy – amint a könyvben fogalmaz – Levine „hatalmasat kamuzott”.

– Persze tisztában vagyok vele, hogyan működnek ezek a műsorok, de jólesett volna, ha tényleg együttműködünk – mondta el Viktor lapunknak.

A békés természetű Király fiúban ma már nincs sértettség, nem haragszik a világsztárra és a műsor készítőire sem, pedig egy véletlen folytán azzal is szembesülnie kellett, hogy az utóbbiakra is neheztelhetne. A tévések ugyanis előre tudták az eredményt.  

– A kiesésem utáni VIP-buliban, egy-két ital után a show producere elmondta, hogy a távozásom szerepelt a forgatókönyvben. Merthogy nekem már van egy magyar karrierem, és előnyt élveztek velem szemben az amerikai, ismeretlen tehetségek, és egész egyszerűen lejárt az időm a műsorban – mesélte lapunknak az elképesztő fordulatot Viktor, akinek menedzser édesapja, Király Tamás már korábban sejtette az események menetét.

– Gwen Stefani kiválasztotta az All Around the World című dalt Viktornak, ami jó, de nem egy „mutatós” dal. Ennek ellenére elkészült egy olyan verzió, hogy lehidaltam. Le­szakadt a plafon, olyat énekelt benne Viktor – mesélte a Borsnak Király Tamás. – Bár tudtam, milyen a műsorszerkesztés, ezen a ponton mégis elhittem, hogy függetlenül attól, hogy ő már sztár, azt akarják, maradjon. Másnap aztán váratlanul bejelentették, hogy csak az eredeti verzióban adhatja elő, nem engedik ezt a bravúros átdolgozást. Ekkor viszont már tudtam, hogy mi áll abban a bizonyos forgatókönyvben – emlékezett az egykori zenész, aki ennek ellenére is úgy érzi, sokat köszönhetnek a Voice-nak, hiszen Viktor nevét Amerikában is megismerték.

– Már nem tudjuk meg, mi lett volna, ha Viktor Amerikában marad, de én nem tartom kizártnak, hogy végül Adam segített volna neki. De ha tényleg csak nagyot mondott, akkor is meg kell érteni, hogy ezek az emberek világsztárok, akik számára nem más karrierje a prioritás. Csak a show kedvéért ígérnek, mert jól hangzik, amit mondanak.

Viktornak a történtek ellenére sem ment el a kedve attól, hogy Amerikában is bontogassa szárnyait.

– Nagyon jól érzem magam Budapesten, és persze örülök, ha van külföldi kapu is, de egyáltalán nem görcsölök rá. Ha jön, jön, ha nem, nem.     

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Orbán Viktor: Piros lett a paradicsom nem sárga, Milák Kristóf az uszoda cápája!

origo.hu

Újabb sztár csatlakozott a szexuális szolgáltatásokat nyúltó OnlyFanshez! Nem is akárki!

ripost.hu

Brutális a hőség? Ez jön még nyáron a Dávid-naptár szerint!

vg.hu

A Mol mennyiségi korlátozást vezet be a benzinkutakon

origo.hu

Döbbenet, mire használnák a sisakot, amely jelez, ha viselője pornót néz

mindmegette.hu

Erről a diós kalácsról senki nem mondja meg, hogy gluténmentes, pedig az!

origo.hu

Gyógyszerkészítmény az emésztési zavarok ellen (x)

mindmegette.hu

3 recept GYOZA gombóccal, ami azonnal a család kedvence lesz (x)

borsonline.hu

Újabb tragédia történt a Balatonon: egy holttest lebegett a vízen a strandnál

origo.hu

Horvátország tele van természettel…(x)

További cikkek

Család

Viszkis: A nagyobbik gyerekemmel nem igazán bírok!

Szexi

Kate Moss kishúga megmutatta, mekkorák valójában a mellei