Celeb

Tóth Andi telt ajkaira vágyik Tolvai Reni

Bors

Létrehozva: 2018.08.06.

Az énekesnő tagadja, hogy feltöltötte a száját, és azt vallja, sosem plasztikáztatna. Varázsütésre bedúsult ajkáért viszont kolléganőjét megeszi a penész.

Legutóbbi szelfijén nemcsak szép, dús sötét haja, de telt ajkai is irigylésre méltóak a fiatal énekesnőnek, a látvány pedig Tolvai Renit sem hagyta nyugodni, és ország-világ előtt bevallotta, ugyanilyen szájra vágyik. „Nekem is kell ilyen száj” – kommentelte Andi fotója alá Reni, akinek vágyálma felett nem tud napirendre térni a barátnője.

#morning #nofilter #nomakeup #noshit 🌤

A post shared by Tóth Andi (@tothandi.andee) on

– Nem is értettem, hogy miért ír ilyen hülyeséget, hiszen csodaszép szája van – mondta a Borsnak Tóth Andi. – Neki is kis telt és dús a szája, és egyáltalán nincs szüksége arra, hogy a másét irigyelje. De persze nagyon jól­esik tőle, főleg úgy, hogy tudom, neki is mindene természetes – tette hozzá a fiatal te­hetség, akinek az X-Faktor óta látványosan vastagabb száját sok követője ügyes beavatkozás eredményének tartja.

#gohome 👋🏽

A post shared by Tóth Andi (@tothandi.andee) on

#beforestage #singerlife @kissmarkdesign

A post shared by Tóth Andi (@tothandi.andee) on

– Sokan vádolnak azzal, hogy feltöltettem az ajkaimat, de ez­úton is üzenem az embereknek, hogy hozzá sem értem! – szögezte le Andi, aki egyébként maga is észrevette a dúsulást. A képek lehetnek csalókák, nem mindegy a szájtartás, és a rúzs használat sem. De az idő múlása is hozhat ilyen változást. Egy barátnőmnek is vastagabb lett a szája egy idő után. Valóban kisebbnek tűnt a szám korábban, én is nézegettem a régi képeket, de akkor még gyerekesebb volt a fejem is, ami szintén változott – magyarázta Andi, aki bár elégedetlen önmagával, sosem feküdne kés alá.

#tolvai

A post shared by RENI TOLVAI (@tolvaireni) on

– A nők 99 százaléka örökké elégedetlen önmagával, és ez alól én sem vagyok kivétel. Nem vagyok elégedett a testemmel, az alkatommal, de az arcommal például nincs bajom. De ha lenne, akkor sem plasztikáztatnék. Ettől függetlenül van olyan, amikor megértem, ha valaki változtat magán, főleg ha valamije nagyon csúnya. Vagy azt, ha egy előadó igyekszik megtartani a fiatalságát. Ezzel nincs baj, csak a ló túlsó oldalára nem szabad átesni, de azt látom, ez a legtöbbeknek nem sikerül. Szerintem ha valaki egyszer belekezd, sosem tud leállni a plasztikával  – vélekedik az énekesnő, akinek szerelme ad önbizalmat.

A post shared by RENI TOLVAI (@tolvaireni) on

– Női elégedetlenség ide vagy oda, itt van ne­kem Ádám, aki mindig, mindennap elmondja, hogy mennyire tetszem neki, és emiatt sem jutna eszembe, hogy változtassak magamon – tette hozzá Andi.  

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek