Celeb

Pártos Csillának nincs pénze fia tandíjára

HG

Létrehozva: 2018.08.15.

Pécsi Ildikó hajdani menye folyamatosan dolgozik, de nem tudja, miből fogja támogatni fia tanulmányait.

A rózsadombi ingatlanból a jógaoktatónő nemrég költözött ki, a fia azonban még mindig ott tartózkodik. A kilakoltatás jogerőre emelkedett, de csak Pártos Csillára vonatkozik, a fiára, Csabira nem. Az ingatlanban közel 20 évig laktak, ám miután a férj elhagyta a családját, a ház még 13 másik ingatlannal együtt ajándékozás címén Pécsi Ildikó nevére került. A Kossuth-díjas művésznő kiperelte Pártost, pedig a ház felújításában, beépítésében Csilla is részt vett. Pécsi állítja, nagyon rosszul áll anyagilag, mert a per kezdete óta nincs munkája. Megkérdeztük miderről Pártos Csillát.

Pécsi Ildikó nem segít

Dr. Magyar György ügyvéd szerint Pécsi Ildikó olyan „vajszívű”, hogy a házaspár egykori közös otthonából befolyt összegből két unokáját kívánja támogatni. Ám a Star magazinban már azt nyilatkozta a művésznő, „elmegyógyintézetben van annak a helye, aki azt gondolja, hogy pénzt akarna adni annak az unokájának, aki 14 éves kora óta nem lépte át a küszöbét”.

– Elképesztőnek tartom az egészet. Hogyan lehetne egy lakást felújítással tönkretenni? És miért tettem volna ilyet? Hiszen nem én váltam el, nem én mentem el. Továbbra is itt akartam élni a fiammal együtt. Sajnálom, hogy a volt anyósom ilyen nehéz helyzetben van anyagilag, bár biztosan nem miattam, hiszen én és a fiam, a per kezdete óta egy forintot sem kaptunk. Én folyamatosan dolgozom, de most sem látom, hogy fogom kifizetni a fiam szeptemberi tandíját – mondta a lapunknak Csilla, akit ügyvéd párja, Dániel támogatna, de ő nem fogadja el.

– Nem veszünk közös lakást, nem házasodunk össze, és gyerekeket sem tervezünk, csak nagyon szeretjük egymást. Azt sajnálom a legjobban, hogy a volt családommal a szeretetet nem tudtuk megőrizni.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek