Celeb

Pártos Csilla tagadja az újabb vádat: reagált a költözéssel kapcsolatos híresztelésekre

Bors

Létrehozva: 2018.08.18.

Továbbra is durva állapotok uralkodnak Pécsi Ildikó és Pártos Csilla között. A bíróság azt a határozatot hozta, hogy Csillának el kell hagynia az otthonát, mely egykori anyósa tulajdonában áll. A Kossuth-díjas színésznő ügyvédje szerint azonban ez mégsem történt meg, így hamarosan kilakoltatják, Csilla viszont ezt határozottan tagadja.

– Elköltöztem az édesanyámhoz, sőt már át is jelentkeztem hivatalosan hozzá. Nem lakom a házban – árulta el Pártos Csilla az AcNews.hu-nak.

Mindeközben egyébként felvetült az is, hogy Pécsi Ildikó támogatná a két rég nem látott unokáját azzal, ha eladja a házat, de kevés esély van rá, hogy megesik rajtuk a szíve.

– Pécsi Ildikónak két unokája van. Hadd maradjon meg neki a döntési jogköre. Folyamatban van a végrehajtási eljárás, és a kilakoltatásnál tartunk. Pártos Csilla az ígérete ellenére nem költözött el. Ha mindezek után az ingatlant értékesítik, a művésznő eldönti, hogy mit fog kezdeni a lakás árával. Bízzuk rá! Nagykorú állampolgárként joga van dönteni. Azt csinál, amit akar, és ne befolyásolja őt senki! Az már egy másik történet, és egy másik perhez tartozik, hogy az unokája el akarja magát tartatni a nagyszülővel, úgy, hogy feléjük se néz! Ez méltánytalan, és nem is jogosult tartásra. Természetesen ettől még a nagymamának megeshet a szíve, ha úgy dönt – mondta korábban Magyar György, Pécsi Ildikó ügyvédje.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek