Celeb

Majkára támadtak a rajongói az áramkimaradás miatt elmaradt koncert után

F. Zs.

Létrehozva: 2018.08.22.

Mindenféle bunkónak hordták le szegény Majkát, amiért önhibáján kívüli okokból elmaradt a győri koncertje. Majoros Péter egy hosszú videóban védte meg magát.<br />

Hangos füttykoncert és dühös tömegjelenetek helyszíne lett Győr belvárosa augusztus 20-án, ahol az ünnepi mű­sor­sorozat megkoronázásaképpen Majka és Curtis koncertezett volna. A fiúk és a stáb azonban nem tudott színpadra állni, mert elment az áram, ami – bár igyekeztek mindent megtenni a szervezők – másfél órás késés után sem jött vissza.

Az egybegyűlt tömeget megfelelő hangosítás híján nem tudták tájékoztatni, a jelenlévők beszámolói szerint a biztonsági őrök szóltak a több­ezres tömeg szélén állóknak, hogy sajnos nem lesz buli. Ők adták tovább az üzenetet, ami szájról szájra járva végül szép lassan eljutott az utolsó sorokig is. A helyszínen tartózkodók érthető módon nagyon kiakadtak – hiszen volt, aki több száz kilométert utazott a buli miatt –, és sokan a dühüket a zenekar tagjaira és főleg Majkára zúdították. 

„Kilenckor kezdtünk volna, a koncert előtt félórával ment el az áram, először azt hittük, hogy csak egy apró probléma lépett fel, ezért nem aggódtunk” – mondja a Facebook-oldalán láthatóan hullafáradtan Majka. 

– Az áram nem jött vissza, arról volt szó ekkor, hogy hoznak egy aggregátort, amire másfél órát kell várni. Viszont megkérdeztük, hogy az aggregátor képes lesz-e ellátni a koncertünkhöz szükséges áramigényeket, de erre azt mondták, hogy sajnos nem. Ekkor döntöttünk úgy a szervezőkkel közösen, hogy lemondjuk a bulit. A Facebook-oldalamon kitettem egy videót is hazafelé, ahol elnézést kérek az emberektől, erre mit kapok?

„Feljöhettél volna a színpadra és mondhattál volna valamit!”, „Elmehettél volna a do­dzsemeshez mikrofont kér­ni”, „Elfelejtetted, honnan jöttél?” 

– Nem tudok mit kezdeni az ilyen véleményekkel, és bár tu­dom, hogy nem szabadna felidegesíteni magam rajta, mégis ki­akadok – mondja a Borsnak Majoros Péter. – Ott voltunk, készen álltunk a fellépésre, a szerződésben vállaltakat maradéktalanul teljesítettük, ennél többet nem tudunk tenni azért, hogy lemenjen a buli. Úgy tu­dom – teszi hozzá a zenész –, hogy a szervezők sem hibásak. 

Majkának igaza van, tényleg központi hibáról volt szó, erről a város önkormányzati képviselője tájékoztatta a médiát: „Sikerült a szakembereknek beazonosítani az áramkimaradás okát, amelyet egy, az E.ON Gerence utcai trafóállomásán lévő elégett kábel okozott” – tájékoztatta a Kisalföld online oldalát Borsi Róbert. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek