Celeb

Liptai Claudia vallomása: Amikor olyan férfiak jönnek, akik csak fogdosni akarnak, azt nem szeretem

Bors

Létrehozva: 2018.08.26.

Forrás: Végh István

Claudia kifejezetten megtisztelőnek tartja, ha a fiatalabb generáció tagjai akarnak vele fotót készíteni, bárkivel szívesen szelfizik, ha jó kedve van.

A műsorvezetőnő a Budapest Eye videójában vallott a városhoz fűződő viszonyáról, illetve, hogy miért nem láthatjuk az interneten a rajongóival készített képeit.

– Rengeteg mindenki jön oda hozzám, és rengeteg szelfit csinálunk. Az, hogy ez most, hogy nem található meg? Lehet, hogy nem jelölnek be és nekik elég, hogy velem szelfiznek. Én azt gondolom, hogy ha bárki odajön hozzám az utcán, és csak hogy ha nem éppen vért ittam előtte két perccel, vagy nagyon rossz kedvem van, én bárkivel szelfizek.

– Pontosan tudom, hogy én is rajongó típusú ember vagyok: hogyha olyan ember jön velem szembe, aki nekem a hősöm, és én oda mernék lépni hozzá, akkor nagyon nagyon örülnék neki. Bevallom őszintén, főleg a fiataloknak, tinédzsereknek örülök, ha odajönnek, az olyan megtisztelő, az annyira meglepő is. Amikor olyan férfiak jönnek, akik csak fogdosni akarnak, azt nem szeretem – fintorgott nevetve Claudia.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek