Celeb

Háromszázezres bulit csaptak lányuknak Luxus Dalmáék

uv

Létrehozva: 2018.08.06.

Igazi hercegnő volt negyedik születésnapján a kis Szofi, aki még nem is sejti, hogy ez csak a kezdet. Jövőre Legolandban, majd Disneylandben köszöntik fel.

A feleségek luxuskivitelben című sorozat legbájosabb arája, Smaltig Dalma pazar szülinapi zsúrral lepte meg kislányát, Szofit, aki a hétvégén négyéves lett. A csöppség minden álma volt, hogy Elza hercegnős szülinapja legyen, szülei pedig boldogan teljesítették a vágyát.

– Körükbelül tíz helyről rendeltem a dekorokat. Volt, amit Szlovákiából hoztak – mesélte a Borsnak Dalma, aki Szofi állatszeretete miatt az érdi állatfarmon rendezte a banzájt.

– Szofi rajong és védelmezi az állatokat, úgyhogy emiatt nem is volt kérdés, hogy olyan helyen legyen, ahol állatok is vannak. Szerveztem körutat is, van itt oroszlán, mosómedve, bárány, mindenféle állat – mondta Dalma, aki a Borsnak elárulta, hogy a délelőtti, pár órás ünnepi gyerekparadicsom, a hercegnős tortával, arcfestéssel, állatsimogatással, közel 300 ezer forint volt.

– Év közben nem ajándékozunk, és a látszattal ellentétben, Szofi nincs elkényeztetve meglepetésekkel. Csak karácsonykor és a születésnapján kap ajándékot. És mivel abba a korba lépett, hogy már emlékezni fog a dolgokra, szerettem volna emlékezetes 4. szülinapot. De az 5. és 6. szülinapjához képest ez csak a kezdet. Jövőre a dániai Legolandbe szeretnénk elvinni, a 6. szülinapján pedig a párizsi Disneylandbe – árulta el Dalma, aki Szofinak később kocsit is vesz.

– Ha 18 éves korára lesz jogosítványa, nem tartom kizártnak, hogy szülinapjára kap egy autót. De semmiképp sem nagyot, valami kis picit, amit könnyű vezetni, amivel könnyű parkolni.   

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek