Celeb

Alaposan meglepte ifjú rajongóját Majka

Bors

Létrehozva: 2018.08.23.

Forrás: Bors

Majka szerdai showja után a nehéz percekben sem feledkezett meg rajongóiról. A 8 éves Dorián aláírást szeretett volna kérni a rappertől, de ahogy azt megkapta, arra biztosan nem számított – számolt be róla a Szegedma.hu

Kovács Alexa Facebook bejegyzésében ma arról írt, hogy unokaöccse, Dorián milyen élményben részesült, amikor aláírást szeretett volna kérni kedvencétől a SZIN első napján tartott koncertje után, ahol a rapper bejelentette: véget vet a Curtisszel való közös munkának.

“A koncert után futott az oldalsó kijárathoz a többi lelkes rajongóval, hátha sikerül Majkát csak egy pillanatra látni még, esetleg autogramot kapni tőle. Én bevallom, szkpetikusan szaladtam utána és vártunk együtt a nagy melegben” – áll Alexa posztjában.

"Az autogramért folytatott küldetés kis híján gellert kapott, amikor az egyik szervező közölte az ott várakozókkal, hogy Majka elnézést kér a rajongóktól, de nem fog kimenni, hogy találkozzon velük.

Az első sorban álló fiatal lány ekkor megkérdezte Zolit, megtenné-e hogy egy pólót bevisz Majkához és megkéri, hogy írja alá. Erre én is kaptam az alkalmon, de teljesen felkészületlen voltam, semmi nem volt nálam, amit aláírathattam volna. Az unokaöcsémet kértem vegye le a pólóját, aki ártatlan gyermekiséggel közölte, hogy azt nem. Így mást nem tudtam kitalálni, a pénztárcámból elővettem egy 1000.- ft-os bankjegyet és beküldtem Majkának – reménykedve hogy aláírja. 

Kisvártatva visszaérkezett Zoli, – akinek kedvességét, empátiáját szeretném szintén kiemelni – a hőn áhított aláírásokkal. 
Azonban nem csak az érkezett vissza amit beküldtünk és nem is az... Majka kicserélte a bankjegyet és aláírva visszaküldte az unokaöcsémnek pár szavas személyes, kedves üzenettel egy kissrácnak! Zárkózott kisfiú mivolta ellenére Dorián sugárzott az örömtől, mosolygott, Zoli mondta hogyha szeretne mondani pár szót szívesen készít róla egy videót és megmutatja Majkának. Az üzenet az volt egy nagyon boldog kisfiútól, hogy: Szeretlek Majka! Az én üzenetem pedig: Köszönöm Majka!"

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek