Celeb

Ragacsokról írtak könyvet Mónikáék

G. Sz.

Létrehozva: 2018.07.31.

Annyira népszerűek a műsorvezető és gyerme­ke slime-készítő videói, hogy könyvben is összegyűjtötték kedvenc „recept­jeiket”.

Erdélyi Mónika 2017 márciusa óta használja aktívan a YouTube videómegosztó oldalt, és azóta, nyugodtan mondhatjuk, hogy kislányával, Olívia Johannával a slime hazai királynői lettek, mesteri szintre emelve annak házi elkészítését.

A slime ragacsos, nyúlós, kellemes tapintású massza, amit a háztartásokban is megtalálható anyagok – ragasztó, borotvahab, folyékony mosószer, akrilfesték, keményítő – összekeverésével készül, és annyira népszerű lett a gyermekek körében, hogy ma már a boltokban is rengetegféle állagú, színű, szagú, csillogó-villogó, sőt akár ehető slime-ot lehet kapni. Mónika és Molli becenevű kislánya a Youtube-ra már több tucat slime-készítő videót töltött fel, ezek közül néhányat már egymilliónál is többször néztek meg, ezért július 27-e óta már könyv formájában is kaphatók Mónikáék kedvenc slime receptjei.

A 18 oldalas könyvben találhatunk többek között eper, parti, galaktikus, ropogós és puding slime recepteket, és az eddigi visszajelzésekre alapozva számítani lehet rá, hogy rengeteg szülő fogja megszerezni a gyűjteményt kisgyermekeinek.

Mónika korábban elmondta, hogy szerinte minden felnőttnek le kellene ülnie gyermekével játszani, mert szerinte nincs a világon ennél pihentetőbb dolog. Szerettük volna megkérdezni az egykori műsorvezetőt is a lányával közös könyvéről, de lapzártánkig nem tudtuk elérni.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek