Celeb

Pártos Csilla: mindig szeretni fogom az anyósom

F. Zs.

Létrehozva: 2018.07.25.

Hét éve, hogy folyik a válás miatt indított perek sorozata. Pártos Csilla lezárná, az ő szívében már béke van. Ki is költözött a vitatott házból.

Forrás: Bánkúti Sándor

Mindössze fél éve lépett be Pártos Csilla hivatalos életébe – a magánéletében már nyolc hónapja jelen van – új szerelme, Dániel, máris úgy tűnt, hogy vége szakadhat az immár hét éve tartó jogi procedúrának. 

Mint ismeretes, Pártos Csilla Pécsi Ildikó fiának, Szűcs Csabának volt a felesége, de hét évvel ezelőtt szakítottak. Az elválásuk nem ment (megy a mai napig) egyszerűen, mert a válóper mellett az anyagiakról is meg kellene egyezniük, ez a folyamat azonban állandó akadályba ütközik, a volt anyós utcára szeretné tenni Csillát és a fiát. 

Pártos Csilla és párja, egyben jogi képviselője, Dániel most azon dolgozik, hogy Pécsi Ildikóék kifizessék legalább azt az összeget, amivel Csilla az évtizedek alatt beszállt a közösbe, de úgy fest, ehhez sem elég nyitott a má­sik fél. Jogerős ítélet van már arról, hogy ki kell költözniük az ingatlanból, ezt egyébként Csilla nemrégiben meg is tette, már nem lakik a házban, elköltözött a szerel­méhez. 

Csilláék a minap kezdeményeztek egy találkozót dr. Magyar Györggyel, Pécsi Ildikó ügyvédjével, hogy a nyilvánosság kizárásával megállapodjanak végre, de hoppon maradtak, erről a titkos találkozóról azonnal beszámolt egy napilapnak a nagy nevű jogász. 

– Nyitottunk, mégis megint ugyanaz folytatódik, mint eddig, ami finoman szólva nem túl szép – mondja a Borsnak Pártos Csilla utalva arra, hogy az ügyvéd kifecsegte, tárgyalni akarnak. – Tisztában vagyunk vele, hogy ez a helyzet már régen túlnőtt azon, hogy ki tudjuk zárni a nyilvánosságot, de szerintünk akkor kellene nyiilatkoznunk, amikor már van megállapodás. Mindig szeretni fogom a volt anyósomékat, és nagyon szeretnék békülni velük. Most jogi úton próbáltuk összesimítani a dolgokat, de sajnos ez sem sikerült, mert nincs hajlandóság a másik részről.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek