Celeb

Összejár exével Ganxsta 90 éves anyukája

Bors

Létrehozva: 2018.07.10.

Forrás: Bánkúti Sándor

Kassai Ilona, Ganxsta Zolee anyukája a hétvégén ünnepelte 90. születésnapját. Döglégy mamájának nevéhez több mint hatvan színpadi előadás fűződik, de sokaknak a  Szomszédokból is ismerős lehet. Ő alakította Terikét, a csemegést, Lenke néni kolléganőjét. Igazán izgalmas életet tudhat maga mögött, ő a legfiatalabb művész, aki valaha Kossuth-díjat kapott, és a magánélete is eseménydús volt: négy férjet „elfogyasztott”, köztük Zana Józsefet, Ganxsta Zolee édesapját.

– Négy férj szerintem nem sok. A mai világban van, aki sokkal több férfitől vált el. Én mindegyikkel jó barátságban maradtam. Annak a bíróságnak a közelében, ahol a válásaimat kimondták, van egy presszó. Minden válóper után ott kötöttünk ki, és kettesben sírtunk – mesélte mosolyogva Kassai Ilona, aki Ganxsta Zolee édesapjával, Zana Józseffel folyamatosan tartja a kapcsolatot. Sőt!

– Teljesen külön lakunk,  papucsban nem tud átjönni. Cipőt kell húznia, ha látni akar. Amikor szétmentünk, vett egy lakást magának Óbudán. Öt percre lakunk egymástól. Mégegyszer megnősült, és gyereke is lett. Én meg bébiszitterkedtem nála, amikor színházi premierje volt. Miért ne vigyáztam volna Zoli kis féltestvérére, Zitukára? A mai napig jóban vagyunk.

Imád. Minden születésnapomon felköszönt. Mi több, miután elváltak, én még akkor is minden vasárnap főztem ebédet az egész családnak. Sajnos mostanában sokkal kevesebb időm van, így elmaradt már ez a vasárnapi ebédkészítés, ők pedig nagyon hiányolják – mesélte büszkén Ilona néni, hozzátéve, hogy a menyével is jó viszonyt ápol. 

– Teljesen harmonikus a kapcsolatunk. Nem vagyok rossz anyós, sohasem szólok bele a fiam dolgaiba. A család sokat jelent, csak sajnos manapság már nem divat. Mindenki karriert épít, holott egy jó családot egyben tartani is egy karrier – mondta Kassai Ilona.

Hitlernek hitték

Ganxsta Zolee szülei házasságkötése után egy évvel, 1966-ban látta meg a napvilágot. Édesanyja eredetileg Hiller Ilona néven született 1928-ban. A Kassai nevet az első férjétől történt válása után azért tartotta meg, mert eredeti nevét gyakran Hitlernek értették.
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek