Celeb

Nyári Dia 20 órán át szenvedett a szülőszobán

Bors

Létrehozva: 2018.07.27.

A Best magazin pénteken megjelent számában szólal meg Nyári Dia, aki a múlt héten adott életet kisfiának, Zéténynek. A Barátok közt sztárja elmesélte, hogy a szülés nem a szokásos fájdalmakkal járt, és hosszú órákon át tartott. Végül a vajúdás 20. órájában az orvos úgy döntött, hogy fájdalomcsillapítót ad a színésznőnek, aki végül császármetszéssel hozta világra kisfiát.

"Az biztos, hogy fájdalmas volt. Azt terveztem, hogy érzéstelenítés nélkül hozom a világra, de sajnos nem jött össze. Megváltásnak éreztem, amikor a huszadik órában beadták az epiduláris érzéstelenítő injekciót. Az orvos pedig úgy látta jónak, ha sürgősségi császármetszést alkalmaz, mert ha Zétény még pár óra hosszat bent marad a hasamban, az már veszélyeztette volna mindkettőnk egészségét" - mondta a lapnak az anyuka, aki azt is elárulta, hogy a hercehurca miatt a nagyszülők, vagyis az ő, és párja, Dani szülei lemaradtak az eseményről.

A szülők már jó előre megegyeztek abban, hogy a kisfiú a Zétény nevet kapja, második neve Bertalan lett, Dani nagypapája után, aki már nem élhette meg a dédunoka világra jöttét.

Nyári Dia természetes úton szerette volna világra hozni kisfiát, de közel húszórás fájdalmas vajúdás után a baba és ő is...

Posted by BEST Magazin on Thursday, July 26, 2018
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek