Celeb

Jogászt szeret Tornóczky Anita

O. Zs., F. Zs.

Létrehozva: 2018.07.07.

<p>Két éve nem volt komoly kapcsolata, most, 39 évesen azonban olyan férfival hozta össze a sors, akit a nyilvánosság előtt is vállal Tornóczky Anita.</p>

Hat év házasság és hat év járás után 2016-ban vált el Tornóczky Anita, és azóta nemigen lehetett hallani róla, hogy bárki lenne az életében. Ám a napokban közzétett egy ismeretlen férfival készült közös fotót, a Bors pedig megkérdezte a Balaton Soundon barátaival bulizó Anitát, ki a jóképű lovag.

– Nehéz volt tizenkét év után ismerkedni, közel engedni magamhoz valakit. Volt az elmúlt két évben több próbálkozásom, de egyik sem bizonyult olyan erős kapcsolatnak, hogy érdemes legyen a nyilvánosság elé vinni – mondta a Borsnak Anita. Most azonban más a helyzet. 

Az egykori műsorvezető, akit ma leginkább elhivatott állatvédőként ismer a közvélemény, néhány részletet is elárult a titokzatos férfiról.

Anita és szerelme már évek óta ismerôsök voltak, azonos baráti társaságba jártak, ám sokáig nem figyeltek fel egymásra. Míg úgy nem alakult, hogy Anita vitte a bécsi repülőtérről a férfit egy baráti síelésre.

– Négy óránk volt beszélgetni. Ő egyébként külföldön dolgozik jogászként, de csütörtök estétől hétfő reggelig itthon van. A terv az, hogy több budapesti munkája legyen, de így is jól megvagyunk. 

Titkos buliból mennek a Soundra 

Egyre kevesebb híresség fordul meg az ország legfelkapottabb fesztiválján. Ennek nem az az oka, hogy a celebek már nem szeretnek bulizni, hanem mert az új trend a titkos házibuli, az olyan, bérelt apartmanokban történő „csapatás”, ahova nem lát be kíváncsiskodó szem, amit nem örökíthet meg egyetlen fotós sem. 

Ezek helyszíne általában egy-egy tízfős luxusapartman, amelynek ára egymillió forint öt napra. 

A Bors úgy értesült, hogy a Balaton Sound főbejáratához közeli, új építésű, hatalmas teraszos lakásokban indítják az estét a sztárok, csak utána mennek le a fesztivál területére. 

Káros a csillogó pomádé

A virágkoszorú-őrület végleg lecsengett, idén a világ összes színében pompázó glitterek hódítanak. A Balaton Sound trendérzékeny közönségéből csak néhányan ragaszkodnak ahhoz, hogy a csillámot kizárólag az arcukon alkalmazzák, a többség már a dekoltázsát és a fenékét is bőségesen behinti glitterrel. Bár ezzel a nem mindennapi szettel is garantált a feltűnés, külföldi fesztiválokon merészebbek a lányok, sokan ruha helyett viselik a csillámport.

Ki gondolná, hogy az új őrület környezetszennyező? Olyannyira, hogy több fesztiválról ki akarják tiltani. A glitter ugyanis nem biológiailag lebomló anyagból készül, az öt millinél is kisebb csillámok könnyen áthaladnak a vízrendszeren, belekerülve a természetes vizekbe, ez pedig komoly fenyegetést jelent az élővilágra.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek