Celeb

Hatalmas viharral kezdődött és Liptai Claudia könnyeivel folytatódott az esküvő

Bors

Létrehozva: 2018.07.01.

"Amikor reggel felkeltem, már dörgés és villámlás volt, és ez egyre csak rosszabb lett. Ott álltam, – és persze biztos van egy drámai véna bennem –, de azt mondtam, hogy nekem senki ne mondja, hogy ebből délután esküvő lesz." (Claudia)

Forrás: Instagram

Mi történt a reggeli vihar után! – Vicces viszont, hogy ekkor jött a következő sokk, mikor megláttam a sírástól beödémásodott szememet a tükörben – mondta Claudia utólag Kovács Zsófinak, aki "Ilyen volt Liptai Claudia és Pataki Ádám esküvője" címmel számolt be részletes képes tudósításban a secretstories.hu oldalon az eseményről.

A cikkben szinte mindenre választ kaphatunk. Íme néhány izgalmas felelet ízelítőnek!

Claudia: A keze. Pontosan emlékszem, hogy egy kocsiban ültünk, mentünk egy fagylaltversenyre, mikor láttam, hogy milyen gyönyörű, jól ápolt keze van.

Ádám: Romantikus emberek vagyunk, akik szeretik meglepni a másikat. A kapcsolatunk is így indult, egymásnak küldözgettünk zeneszámokat, amelyeknek mindig volt valamilyen jelentősége.

Claudia: A hatalmas eső miatt nem tudtam akármerre menni a hosszú uszályos ruhában, ezért egy Ford Transit platóján vittek a szertartás helyszínére, amin úgy kapaszkodtam, mint a hatos villamoson.

Ádám: Már akkor biztos voltam benne, hogy megkérem Claudia kezét, mikor megtudtuk, hogy közös gyermekünk lesz.

Claudia: Miután megvolt a csók, és megfogta a kezemet. Az a „hazaérkeztem” érzés volt ez.

Ádám: Amikor Claudia énekelt nekem, annyira váratlan volt tőle. Na és persze az, amikor először megpillantottam.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek