Celeb

Dzsudzsák Balázs bujkálni ment a Balaton Soundra

Bors

Létrehozva: 2018.07.06.

Forrás: Zsolnai Péter

Vegyes szórásról tudunk beszámolni, ha egyetlen rövid mondatban kellene összefoglalnunk azt, hogy mi történik az ország prémium nyári fesztiválján, a Balaton Soundon. A Bors munkatársa a második napon megtalálta a buli legfiatalabb résztvevőjét, egy körülbelül fél éves babát, aki a szülei karjaiban „bulizott”, de láttunk öt év körüli apróságokat is, hatalmas fülvédővel a fejükön. Ez is bizonyítja, hogy a Balaton déli partjának katlanja nem is ördögtől való, túlzók azok a hírek, miszerint itt egy drogos horda őrjöng öt napon át.

Ha már drog. Kamerával sajnos nem tudtunk bejutni a fesztivál kórház sátrába – igen, van ilyen is – de sikerült bekukucskálnunk, ahol elég nagy volt a sürgés-forgás csütörtök éjfél körül. Láttunk bokatörést, vállficamot, és egy pár tényleg nagyon részeg fiatalt, akiket csak azért visznek az állandóan készenlétben lévő mentősök a sátorba, hogy sem magukban, sem másban ne tudjanak kárt okozni. Droggal a Bors munkatársa nem találkozott a fesztivál területén, és érdekes módon celebből is olyan kevés volt első két nap, mintha őket is betiltotta volna a gyógyszeripar.

Sikerült viszont beszélnünk Yvonne Dederick-kel, a Feleségek luxuskivitelben című, elképesztően sikeres reality sorozat sztárjával (korábban ő volt a TV2 egyik tulajdonosa), aki elmondta, nem bánta meg, hogy a „sikeres üzletasszony csizmáját” szögre akasztotta, és celebnek állt.

– A gyermekeim felnőttek lettek, most eljött az időm, hogy újra egy kicsit magammal foglalkozzak, belevágjak abba, amihez éppen kedvem van, ami szórakoztat és amiben jól érzem magam – mondja az üzletasszony, majd így folytatja:

– A fitnesszel kapcsolatban, világ életemben sportos csaj voltam, és szerintem nem is olyan nehéz lemondani a lángosról és a pörköltről...mindenképpen kárpótol, a finom ételek hiánya, ha tükörbe nézek. A példámmal egyébként szeretnék a középkorú hölgyek számára is egyfajta mankót, adni: sosem vagy idős ahhoz, hogy újra kezdj valamit!

A fesztivál VIP részlegén Yvonne mellett összefutottunk Zimány Lindával, aki egész este egy négy fős társaság tagjaként jött-ment, de sosem táncolt, láttuk rajta kívül Kedves Ferenc vállalkozót is, aki feltűnően csinos hölgyek társaságában beszélgetett egész este. A VIP részleg legvidámabb csapatának díját ezen az estén Bombera Kriszta tévés szerkesztő-műsorvezető és társasága nyerte, ők bár szemmel láthatóan dolgoznak kint, hiszen kamera is van náluk, és egyenpólóban vannak, de meg sem állt a lábuk egész este, táncolva ütötték el az időt vagy éjfélig.

Az este nagy csalódása Dzsudzsák Balázs volt, aki egy nagy társasággal érkezett, de nem sokat bulizott, a sajtó elől menekült egész este. Hiába mentünk oda hozzá, hogy adjon interjút, rövid úton elhessegetett minket, aztán átment lopakodó üzemmódba: az asztalánál úgy ült, hogy félig lecsúszott a székén, csak az arca látszott ki, hátha így nem veszi észre senki. Vagy neki alacsonyabb szék jutott? Ezt péntek este mindenképpen kiderítjük!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek