Celeb

Durva üzenetekkel zaklatják VV Fanni édesanyját

Bors

Létrehozva: 2018.07.04.

A Blikk cikke szerint egy rejtélyes idegen küldözget üzeneteket a novemberben eltűnt VV Fanni anyukájának, az üzenetekben pedig az egykori valóságshow-hős földi maradványairól ír.

– Sok jós meg médium próbálta felvenni velünk a kapcsolatot, mindegyikük mást mondott arról, hol van Fanni, mi történt vele. Egy férfi még decemberben írt először, hogy már csak a lányom csontjait fogják megtalálni. Sokáig hallgatott, aztán az elmúlt héten kétszer is írt, mind a kétszer ezt. Nem tudom pontosan, ki lehet ő, honnan veszi ezeket a dolgokat – kezdte a Blikknek Fanni édesanyja, Kati.

A család emellett mindennap olvashat Fanni eltűnésének részleteiről a médiában, az üzenetek mellett ezzel is nehéz szembesülni.

– A nyomozó mindig megnyugtat, hogy minden a legnagyobb rendben, jól halad az ügy. Remélem, egyszer kiderül, mi is történt akkor este. A férfinak, aki előzetesben ül, neki nem tudok mondani semmit. Csak kérem, hogy mondja el, ha tud valamit. Olvastam, hogy siralmasan érzi magát a rácsok mögött. Hát mi is így élünk, nyolc hónapja már – mondta elcsukló hangon az asszony.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek