Celeb

Drámai vallomás - Varga Feri: Éheztünk Betty terhessége alatt

Fái

Létrehozva: 2018.07.04.

Szenvedélyes szerelem az övék, ami az élet legkeményebb kihívásait is túlélte. Túlzás nélkül, az énekes házaspár megjárta a poklot.

A Megasztár 3 második helyezettje, 2006 férfihangja lett Varga Feri. Ekkor ismerte meg az ország úgy, mint kétgyermekes családapát. A show végére viszont egymásba szerettek a dzsesszénekes Balássy Bettyvel, aki a tehetségkutató vokalistája volt. Óriási szerelem volt, de ahogy ők fogalmaznak: kapcsolatuk elejére árnyék vetült. Erről először Kandász Andreának beszéltek a Szülőszoba című webreality mű­sorban.

Megbélyegezték őket

Én vagyok a lator, ő meg a k.rva – mondta köntörfalazás nélkül Feri, majd Betty folytatta: – Erről szólt a kapcsolatunk eleje. Négy fal között szuper volt, teljes harmóniában és nyugalomban él­tünk, de ahogy kiléptünk… Az első két-három évben sapkában, napszemüvegben léptem ki az utcára. Ezt nagyon nehéz volt feldolgoznom. A másik oldalról nyilván nem szólt a fáma. Nem is mondtunk el semmit Feri gyerekei miatt. Nem csináltunk belőle olyan sajtóhírt, ami által kimosakodhatunk, és két hónap után sapka és napszemüveg nélkül járhattam volna. Pedig van ilyen, de a gyerekek miatt nem tettük meg. Korántsem az volt a helyzet, ami megjelent a médiában.

Két kiflire futotta

Az élet őket igazolta, hiszen Betty harmadik közös gyermeküket várja boldogságban, és velük éltek Feri első házasságából született gyermekei is, akik már felnőttek. De nem csak a rossz megítélés miatt kerültek nehéz helyzetbe. A kegyetlen időszak a Megasztár után négy-öt évvel kezdődött.

– Nem csak a megbélyegzés miatt. Elköltöztünk, menedzserváltás, körülöttünk minden teljesen megváltozott – mesélte Betty.

– Elvesztettük a lakásunkat, egy csomó ilyen dolog történt. Betty pont terhes volt Rózával, és voltak úgy napok, hogy csak Betty evett.

– Tanítottam, abból volt egy kis bevételem – szólt közbe Betty.

– Annyi, hogy tudjon enni – folytatja Feri. – El­mentem a kisboltba, kértem két kiflit, tíz deka szalámit, néztem az ap­rót, hogy elég-e. Így él­tünk. Nem szégyellem. A párkapcsolatunk is nagyon megsínylette. Verebes Pista azt mondta, ne bánkódjatok, majd az idő mindent megold. Ez így történt. Hosszú nyolc év volt. Ebben voltak olyan szenvedések, kerültünk olyan helyzetbe, hogy enni se volt mit, mégis kitartottunk egymás mellett. Van egy barátunk, aki többek közt szövegíró is, Zsüti fia, Gém Zoli. Kérdezte: mi baj van? Elmeséltem címszavakban, mire be­nyúlt a zsebébe, és adott pénzt. Azt mondta, bármi baj van, szóljak. Ezt azért adja, hogy ne kelljen foglalkoznom olyan dolgokkal, amikkel most. Ez alapvetően „átborított”, mert megszűnt az a kényszerűség. Tulajdonképpen ő „rúgott” minket fenéken, hogy álljatok föl, csináljátok! Nem nagy összeg volt, de egy hónapig elvoltunk belőle. Egy hónap alatt átbillent az életünk, tudtunk tiszta fejjel gondolkodni. A pénztelenség megnyomorította az életünket, a kapcsolatunkba is rakott egy nagy ácskapcsot. Hülyeség lenne azt mondani, hogy nem. Sosem hibáztattuk egymást, de távolodtunk, nem épült a kapcsolatunk. Ez már a múlt, ma már boldog vagyok.

Feri magát hibáztatja

– Ferinek ezt az időszakot kiheverni talán két-három évvel ezelőtt sikerült, amikor már Dani is megszületett. Látta, hogy semmi nem változik, minden rendben van, ugyanolyan sok koncertünk van, mert hál’ is­tennek nagyon sokat megyünk – fejezte be a történetet Betty.

– Soha nem szégyelltem, ha nem ment úgy az életünk – mondja a Borsnak Feri. – Meg kell mondani, ami van, minek valótlant mutatni? Nem hibáztatok mást, ez a mi hibánk volt. Keresgettük, mit csináljunk, beszélgettünk, vitatkoztunk, közben megkopott az ismertségünk, mi pedig észre sem vettük. Én vagyok a hibás, hogy nem voltam észnél, nem vettem észre. Ebből azonban fel tudsz állni, ha akarsz. Ha mind a ketten akarjátok ugyanazt. Ha az ember kicsit bölcsebb lenne, hallgatna a szüleire, de sok mindent megúszna. Ha benne vagy, érzelmileg döntesz, pedig jobb lenne racionálisan, kívülről látni a helyzetet.

Kandász Andrea weboldalának, a Szülőszobának az Instagram- és Facebook-oldala mellett YouTube-csatornája is elérhető.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek