Celeb

Bódi Sylvi megúszta a cápatámadást

kbv

Létrehozva: 2018.07.25.

A modellt legtöbbször egzotikus környezetben láthatjuk, ahol imádott hobbijának, a szörfözésnek hódol. A szép sport azonban egyáltalán nem veszélytelen.

Forrás: Instagram

Évek óta kétlaki életet él Bódi Sylvi. Bár a csinos műsorvezetőnek Budapest a bázisa, az év nagy részében különleges tájakra utazik, hogy két nagy szenvedélyének hódolhasson: a szörfözésnek és a különböző kultúrák megismerésének.

A modell a kivételes szépségű helyszíneken is szívesen pattan deszkára, nem rettenti el a cápák esetleges felbukkanása sem. A szörfösök védik ezeket a kecses ragadozókat, és tiszteletben tartják a territóriumukat, de szükség van a szabályok pontos ismeretére, hogy ne legyen baleset a találkozás vége.

– Életem során háromszor találkoztam cápával, s mivel ismertem a szabályokat és figyeltem a jelekre, mindet sikeresen megúsztam. Az első Jáva szigetén történt, a deszkán ültünk és vártuk a hullámot. Először nem voltam biztos benne, hogy jól láttam, de később megint felbukkant tőlünk vagy három méterre, akkor döntöttem úgy a partneremmel, hogy azonnal kievezünk.

– Később még kétszer találkoztam cápával, egyszer Észak-Karolinában és Balin. Az észak-karolinai eset nagyon durva volt, mi ép bőrrel megúsztuk a cápák felbukkanását, de aznap tőlünk 10, és 50 kilométerre két halálos támadás is volt – mesélte Sylvi annak kapcsán, hogy a Discovery Channelen elkezdődött a Cápák hete.

A sorozat egyébként a televíziózás történetének egyik legrégebben futó tematikus hete, a nyár cápás eseménye immáron harmincadik alkalommal tér vissza a képernyőre.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek