Celeb

A túlvilágról posztol Som Lajos?

P. J.

Létrehozva: 2018.07.28.

A Bors utánajárt a hátborzongató rejtélynek.

Különös profilra bukkantunk a Facebookon böngészve. Nem ritka, hogy az elhunyt emberek profiljai nem inaktiválódnak rögtön, sőt előfordul, hogy emlékoldal lesz belőlük. Som Lajos esetében viszont egész más a helyzet.

Az ő felhasználói felülete a mai napig aktív, eseményeket, képeket és videókat is megosztanak rajta, mintha csak a túlvilágról ajánlana programokat egykori rajongóinak a zenész.

Szerettük volna kideríteni a morbid rejtélyt, ezért rögtön ráírtunk a profilra, hogy mégis ki az üzemeltető. A válasz kisvártatva meg is érkezett: egy bizonyos K. József mutatkozott be. Kiderült, hogy barátja végakaratát teljesítette mindvégig.

– Az elhunyt barátom ezzel bízott meg, engem jelölt ki az oldala kezelőjének – megjegyzem, amíg élt, addig is én kezeltem az oldalait –, s csak azokat a tartalmakat teszem közzé a nevében, amire megkért. Azt az utasítást kaptam, hogy a Piramis és a Révész–Závodi-produkciók eseményeit a jövőben is jelezzem a követőknek, így eleget teszek az akaratának – adta a magyarázatot Som Lajos barátja. Hogy ez mennyire ízléses, azt olvasóinkra bízzuk, annyi bizonyos, hogy nem mindennapi a Piramis alapítójának végakarata. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek