Celeb

53 milliót követelhet Pártos Csillán Pécsi Ildikó fia

Bors

Létrehozva: 2018.07.04.

Nem elég, hogy Pártos Csillát kitették az egykor közös ingatlanból, volt férje, Pécsi Ildikó fia még 56 millió forintot is követelhet rajta, mivel a közös ingatlanokon, amihez már rég nincs köze, ennyi a hitel rá eső része. Ezek az ingatlanok egykor a közös tulajdonaik volt, a házasság felbontása után azonban már a volt férj nevére kerültek, ő pedig a szüleinek ajándékozta. Mindezt onnan lehet tudni, hogy tegnap folytatódott a felek közötti, elkeseredett jogi csatározás az ingatlanért, és a bíró ezúttal nem rendelt el zárt tárgyalást.

Most derült ki az is, hogy Pártos Csilla fia, Csaba ott maradt a rózsadombi házban azután is, hogy édesanyja kiköltözött, azaz életmódszerűen már nem lakja az ingatlant. Ez azonban nem jelenti azt, hogy ne kaphasson benne tulajdonjogot, ha a bíróság a vagyonmegosztási perben ezt megítéli neki.

Pártos Csilla és egykori anyósa, Pécsi Ildikó (78) évek óta pereskedik a budai lakásért, amelyben a színésznő unokája és az egykori műsorvezető húsz évig élt. A jógaoktatónő kitart amellett, hogy a házassága nem miatta bomlott fel, mégis a végsőkig kitartott mellette.

Egyelőre nem tudni, meddig tart a jogi hercehurca. Közben zajlik a rokontartási per, melyet Pártos Csilla azért indított, mert volt férje nem fizette a bíróság által megítélt gyerektartást. Csilla abban bízik, hogy számára kedvezően folytatódik a per további része, különben súlyos gondok elé néz.

– Rop­pant nehéz egyedül eltartani egy húsz­éves egyetemista fiúgyermeket, és nulláról, anyagilag teljesen ellehetetlenítve kezdeni egy új életet – nyilatkozta a Borsnak Pártos Csilla.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek