Celeb

VV Fanni ügyében már az FBI is nyomoz

uv

2018. június 8. péntek 05:20

Nyolcvanmillió forintért a világ legnagyobb nyomozó szerve is beszállt az egykori valóságshow-szereplő gyilkossági ügyének felderítésébe, és időközben a gyanúsított és Fanni titokzatos barátnőjének szembesítése is megtörtént.

Mozgalmas heteken van túl a rendőrség, amely mindent bevet, hogy végre pont kerüljön VV Fanni eltűnésének, gyilkossági ügyének végére. A Bors a gyanúsított korábbi védőjétől, dr. Brodmann Pétertől informálódott, aki védőként még nem, de az ügyből való kizárása óta szívesen nyilatkozik lapunknak, és újabb megdöbbentő részleteket árult el az ügyről. Az egyik fordulat, hogy végre sor ke­rült a gyanúsított vallomásaiban szereplő és Fanni exbarátja által is emlegetett, titokzatos idősebb barátnő és a gyanúsított találkozására.

– Körülbelül negyven percig tartott a szembesítés, de sok eredménye nem lett, B. Erika ugyanis azonnal sírva fakadt, mert állítása szerint annyira megviselik a történtek – számolt be lapunknak a fejleményekről dr. Brodmann, aki unokaöccse jelenlegi védőjétől értesül az aktuális fejleményekről. A védő azt is elmondta, hogy a szembesítésre a Bors cikkei miatt került sor, amikben arról írtunk, hogy B. László vallomása szerint B. Erika hívta őt Fanni eltűnésének estéjén a lány lakására, és kérte meg, hogy az akkor már alélt lányt vigye el egy helyre.

– László az első perctől kezdve hajtogatja a rendőröknek B. Erika nevét és szerepét, akit többször ki is hallgattak, de szembesítésre ez idáig nem került sor. Pedig ha kettő vagy több ember azonos eseményről máshogy vall, szembesítést kell elrendelni. Erre azonban végül az újságcikkek indíttatására került sor, ahogy arra is, hogy László végre megmutathassa, hol adta át a lányt a két férfinak. A Bors cikke előtt ugyanis László hiába ismételgette, hogy meg tudja mutatni a helyszínt, a hatóságot nem érdekelte – árulta el lapunknak az ügyvéd, aki úgy tudja, a Fanni luxuslakásától nyolcszáz méterre lévő helyszín megtekintése után unokaöccsével autóba ültek a nyomozók, és Siófokon, majd a Dunánál is körülnéztek vele.

Természetesen ez a lépés sem volt véletlen a hatóság részéről, amely egy vizsgálat eredményeképp döntött a gyanúsítottal történő utazás mellett.

Nem először segítenek az amerikaiak

A cigányok ellen elkövetett 2008-as gyilkosság-sorozat is nemzetközi figyelmet keltett, még az amerikai Time magazin is foglalkozott a magyar bűnüldözés történetének talán legsúlyosabb bűncselekmény-sorozatával. A nyomozásba néhány FBI-szakértő is besegített, ahogy két évvel később, a 4-es főútnál megölt három prostituált ügyében is. Akkor a Szövetségi Nyomozó Irodából két ügynök érkezett Budapestre, akik végigjárták a gyilkosságok helyszíneit, és részletes elemzést készítettek.

– A hazai rendőrség kérésére a világ egyik legnagyobb és leghíresebb nyomozó szervezete, a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) is beszállt az ügybe, ami 70-80 millió forintba került. Két embert küldtek az amerikaiak, akik a nyomozás ideje alatt  luxuskörülmények között töltötték a napjaikat Budapesten – tudtuk meg dr. Brodmann Pétertől. Egyelőre nem tudni, hogy milyen eredményre jutottak magyarországi nyomozásuk során.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Rendkívül veszélyes zsarolóvírusr terjed

mandiner.hu

Videón Karácsony Gergely főpolgármester hülyét csinált magából

borsonline.hu

Közleményt adott ki a Magyar Honvédség, erre kérik a lakosságot

metropol.hu

Szörnyű balesethez riasztották a mentőket! Egy ember meghalt, többen megsérültek

magyarnemzet.hu

Bizalmas rendőrségi iratok kerülhettek a magyar drogbáróhoz, az ügyészség nyomoz

borsonline.hu

Kutyával ült a matracon, így fulladt vízbe a kétéves kislány a Balatonnál

travelo.hu

Elsüllyedt hajók roncsai bukkantak elő a Tiszából

borsonline.hu

Falatnyi bugyi takarja a dögös pornós szeméremdombját – 18+ videó

borsonline.hu

Szörnyű buszbaleset történt Budapesten, folyik a mentés

borsonline.hu

Tóth Vera nem kertelt, őszintén beszélt Gabiról

borsonline.hu

"Szétszakadt a világ" - zokogta az édesanya, aki 4 éves kislányát vesztette el a brutális balesetben

További cikkek

FLÖRT

Gáspár Zsolti férjes asszonynak csapta a szelet

Elhivatottság

A Dancing with the Stars kisembere: Akkor is mi leszünk a legnagyobbak!