Celeb

Tündököltek sztárjaink a 2018-as JOY Gálán - fotók

Bors

Létrehozva: 2018.06.15.

Mádai Vivien csontsovány, Nyári Dia exe szerint is gyönyörű kismama, a luxusfeleségek pedig ismét a legtrendibbek voltak. Ez volt a 2018-as JOY Gála.

A JOY magazin csütörtök este második alkalommal díjazta a közösségi média legnépszerűbb és leginspirálóbb szereplőit. A Social Media Award kampány során az olvasók a fitnesz-, beauty- és fashion-bloggerek mellett a legnépszerűbb kiskedvencek, édesanyák, szerelmespárok, underground- és gasztrobloggerekre szavazhattak, a díjátadón pedig a jelöltek mellett számos celeb is jelen volt. Természetesen a Bors sem hagyta ki az eseményt, ahonnan többek között Mádai Vivien, Kulcsár Edina és Csuti, de Cinthya Dictator is győztesekként távozhattak.

* * *

Kulcsár Edina családostul, édesanyjával, dédmamájával és párjával érkezett, nem hiába, ugyanis a leginspirálóbb szerelmespár lettek Csutival. A bájos kismama Rabócsi Renáta divattervező csodaszép kreálmányába bújt az est kedvéért. 

* * *

Természetesen a luxusfeleségek sem maradhattak ki a estélyből, jelenlétével és ruhakölteményeikkel Babett és Yvonne is emelte az est fényét. A színésznő arról mesélt lapunknak, hogy a forgatások véget értével hamarosan nyaralni megy férjével, aki két hetet kihúzott neje naptárjában, hogy végre együtt elutazhasson a család a tengerhez. 

Yvonne pedig arról mesélt, hogy mekkora nagy felelősség a médiában való szereplés, és hogy közösségi oldalain rengeteg fiatal lány követi, akik tanácsokat kérnek tőle, bomba alakját ugyanis huszonévesek irigylik. 

* * *

A gálán többek között feltűnt még Iszak Eszti, Marton Adri, Sass Dani, Ada, Dukai Regina és Lofti Begi is, utóbbi kettő szintén nyertesként ünnepelt #fashionfanvagyok és #undergroundvagyok kategóriában. A Barátok közt várandós színésznője, Nyári Dia is feltűnt az eseményen, aki nem kis feltűnést keltett pink ruhájában.

De ami még nagyobb meglepetés volt, hogy egykori nagy szerelme, az X-Faktorból ismert Tóth Marci is jelen volt az estén, de míg Dia vőlegényével, addig Marci szingliként érkezett. A Bors kifaggatta Tóth Gabi egykori mentoráltját a faramuci helyzetről. 

– Az elfogadás állapotában vagyok, ezt gyakorlom, és nincs semmiféle fájdalom vagy negatív érzés sem bennem, hogy itt látom a volt párom, aki várandós és a vőlegényével van. Dia gyönyörű kismama, és örülök az örömének. Nagyon szimpatikus srác a párja, és engem boldoggá tesz, hogy látom, hogy Dia boldog – tett hozzá őszintén Marci. 

* * *

Ebben az évben először a JOY különdíjat is átadott, amit Cinthya Dictator vihetett haza. A fotóslány mostanában nemigen mutatkozott eseményeken, Varga Viktorral való szakítása ugyanis teljesen padlóra tette. Pszichiátriára is került, és az amúgy is csont és bőr művészről még jó pár kiló leszaladt bánatában, úgyhogy nem csoda, hogy teljesen meghatódott az elismeréstől. Barátnői, Dallos Bogi és Mádai Vivi karjaiban próbált napirendre térni a váratlan öröm felett. 

* * *

Mádai Vivi #anyavagyok kategóriában brillírozott, akinek győzelme és csinos szettje mellett azt sem tudtuk szó nélkül hagyni, hogy bár sugárzik a jókedvtől, vékonyabb, mint valaha.

– Nagyon nagy a hajtás, és annyit dolgozom, hogy egyszerűen nincs időm arra, hogy odafigyeljek és napi ötször étkezzem. Már többen megjegyezték, és én is látom, hogy fogyok, de ez abszolút nem tudatos – mondta lapunknak a műsorvezető, aki képernyőre kerülése óta húsz kilóval lett könnyebb az évek során.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27694_resized.jpg?avcount=1714691711
origo.hu

Újabb drámai részleteket árult el kapcsolatukról Marics Peti új barátnője

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17183177_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Öröm és bánat egyszerre: megszülettek a két gyermekét eltemető nagymama ikerunokái, de egyikük már az angyalok közt van

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17183804_auto_resized.jpg
vg.hu

Megvan, mit kell venni, ha valaki értékálló autót akar

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17176529_auto_resized.jpg
ripost.hu

Éveket fiatalít, ha ilyen hajat csináltatsz magadnak

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17183223_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Újabb részletek derültek ki a bőnyi iskolában történt késelésről

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27693_resized.jpg?avcount=1714691711
origo.hu

Üzent a Fradi B-közép Cseh Katkának

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17176255_auto_resized.jpg
astronet.hu

Május 1.: Beltane, kelta termékenység- és szerelemünnep

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17173453_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Nagyszüleink még használták, de te felismered a következő tárgyakat?

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17183918_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megszólalt a bűvész, aki egy tízmilliós autót nyert a Zsákbamacska adásában

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17183507_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Új trónörökös a láthatáron? Bizonyítékokkal jelentkezett Károly király és Kamilla eltitkolt fia

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27681_resized.jpg?avcount=1714691711
travelo.hu

A természet és a történelem csodája Horvátországban (hirdetés)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/05/HIuedeeSS0nQom2WkpDJY7B6jgmITk807B8ZTnhWKCI/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzMwNmZjNWM1MGEwMzQyNzU4MWIxMDFiZGM3MDVhNDNh.jpg
botrány

Szakított a vőlegényével! Megszólalt Marics Peti állítólagos barátnője - Exkluzív

https://cdn.borsonline.hu/2024/05/ZM0e3lOigKzEC75kAM3OIicPNGjGa1qJYaZvCNGXdLY/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzBhYzAxYjRjNGE2YzQ3OTZiYTE2MWRiNTQwMzcxNGUw.jpg
LAKÁS

Tóth Gabi vallomása: "Irtóztunk a gondolatától is, hogy arról csámcsogjanak, nincs pénzük"