Celeb

Szemet vetettek Pécsi Ildikó házára

Földvári Zsófi

Létrehozva: 2018.06.09.

<p>Pártos Csillának és fiának még idén nyáron ki kell költöznie a budai villából. A Bors úgy tudja, hogy értékesíteni fogják az ingatlant, a szomszéd már be is jelentkezett érte. </p>

Lassan pont kerül a három éve húzódó ingatlanügy végére, jogerős bírósági döntés van ugyanis arról, hogy Pécsi Ildikó egykori menyének, Pártos Csillának és a fiának (aki Pécsi Ildikó unokája) ki kell költöznie a Cseppkő utcai ingatlanból, ami jogszerűen a Kossuth- és Jászai Mari-díjas művésznő tulajdona. A Bors információi szerint a kilakoltatásra még idén nyáron sor kerül, minden attól függ, hogy a végrehajtó irodának mennyi ügye van. 

Pártos Csillára és immár 19 éves fiára komoly lelki megpróbáltatás vár, ha nem mennek ki ön­szántukból, ebben az esetben ugyanis a kilakoltatást a törvény erejével fo­gana­to­sít­ják, vagyis a végrehajtó megáll egy nagy teherautóval a ház előtt és mindössze annyit kérdez: ma vagy holnap lesznek kedvesek elhagyni a házat? 

– A bírósági eljárás befejeződött, itt már nincs helye sem fellebbezésnek, sem időhúzásnak, a jogellenes ingatlanhasználatot a lehető legrövidebb időn belül meg kell szüntetni – mondja a Borsnak dr. Ma­gyar György, Pé­csi Ildikó jogi képviselője, aki kérdésre hozzátette:

– In­formációim szerint ügyfelem nem kíván beköltözni az ingatlanba. A lakást a család megsegítése céljából vették, vagyis nem ma­guknak, jól érzik magukat Gödöllőn, ő is és Szűcs Lajos is – magyarázza az ügyvéd. 

Lapunk értesülései szerint egyébként elképzelhető, hogy Pécsi Ildikóék értékesítik az ingatlant, amire tudomásunk szerint a szomszéd érdeklődést mutat.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek