Celeb

Rippel bunkósága miatt meditált Király Linda

K.Sz.

Létrehozva: 2018.06.02.

Nemcsak kiváló énekesként, hanem igazi harcosként is tisztelik Király Lindát. A híresség az utóbbi években lehengerlő bá­torsággal viselte a pajzsmirigybetegségét és az ezzel járó hízást, miközben a fél világot meghódította dalaival. Linda nemcsak magának, de nők ezreinek is példát mutatott, ezért volt mindenki számára botrányos, amikor őt és szeretett kolléganőjét, Tóth Verát testsúlya miatt kritizálta Rippel Feri.

– Az utóbbi években átmentem egy keményebb időszakon, ami sok mindenre meg­tanított, többek között arra is, hogy a ne­gatív és rosszindulatú megnyilvánulások mögött mindig a kritizáló kisebbségi komplexusait és frusztrációit vetíti ki a másikra. Nekem ezzel nincs dolgom, er­re tanított meg a meditáció. Rengeteg gyakorlás kellett, korábban képtelen voltam aludni és kikapcsolni az agyamat, ezzel együtt vissza is fojtottam az ér­zéseimet. Mostanra sikerült elérnem, hogy lemenjek al­fába és teljesen kikapcsoljam a külvilágot – mesélte Linda, majd azt is megosztotta, hogy mire kell figyelnie az állapotával kapcsolatban.

– Minden be­tegségnek van lelki háttere, de mostanra tudom, ki va­gyok és hogy a jelenlegi fi­zikai adottságom csak egy átmeneti állapot. Persze sporttal és táplálkozással oda kell figyelnem a testemre, nem beszélve a hangomról, mivel a pajzsmirigy miatt teljesen más nyomás nehezedik a hangszálaimra. Linda és jóképű párja már évek óta a legnagyobb összhangban élnek együtt. Szerelmüket óvják a nyilvánosság elől, azt azonban az énekesnő elárulta a Borsnak, hogy ha­marosan külön kell tölteniük pár hetet, ugyanis Linda Los Angelesben koncertezik. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek