Celeb

Pásztor Anna: A gyeplőt a férfinak adom át

kbv

2018. június 30. szombat 05:20

Pikáns fotósorozat jelent meg a nyuszis magazinban az énekesnőről, aki a szado-mazo, a kikötözés és egyéb szubkultúrák világába kalauzolja el az olvasókat.

Maga találta ki, álmodta meg, majd nyolc órán keresztül pózolt Pásztor Anna, hogy egy igazán különleges fotósorozatot készíthessen a nyuszis magazinnal. Az énekesnő hol összekötözve, hol olyan szűk ruhákban állt kamerák elé, amiben mozogni is alig le­het. A teljesen a testre tapadó latexjelmezeket sokszor több tíz percig tartott felvenni. A különleges hangulatú, egy egészen szokatlan szexuális szubkultúrába kalauzoló képsorozat a vagány énekesnő új oldalát mutatja meg. A fotók nem csak Annát állították nehéz feladat elé, a magazin sem vállalt be eddig hasonló képeket.

– Pontosan azért mondtam igent, mert nem szokványos sorozat készült. Közel egy éve tart a Hedonista rendezvénysorozatunk, amiben van gasztronómia, divat és persze buli is, aminek ugyanaz a feladata, mint ezeknek a képeknek. Szeretnék képviselni egy olyan kultúrát is, ami nem kap akkora figyelmet, nem jut el olyan széles rétegekhez. Pedig számos választási lehetőség létezik, akár a szexualitásban is – mesélte lapunknak Anna, aki nem elrettenteni szeretett volna a fotókkal, hanem megmutatni, hogy máshogy, sokféleképpen is lehet élni. – Punk-rock zenészként csak külsőségekben, a jelmezekben élem meg ezt a fajta szexuális kultúrát. Nem vagyok domina, és a közhiedelemmel ellentétben nem állnak otthon sorban a korbácsok. Ebből a szempontból teljesen hagyományos csaj vagyok. Szeretek felnézni egy férfira és átadni neki a gyeplőt – magyarázta az énekesnő, aki azt is elárulta, támogatja ugyan, de maga nem híve a kikötözős játékoknak sem.

– Érdekesnek tartom ezt a kultúrát, akár kísérletezésre is. Nekem egyébként kényelmetlennek tűntek ezek a ruhák, legalább félóra egy ilyet felvenni. De érdekes őket viselni, olyan, mintha lenne egy második bőr az emberen.

További cikkek

Sebek

Kulcsár Edina és Csuti exkluzív interjút adott a Borsnak

Dráma

Átérzem a hajléktalanok problémáját! – Itt húzta meg magát a magyar zenész, akinek leégett a háza

Ez is érdekelhet

ripost.hu

Megszólalt a orvos: ez az omikron 9 tünete, ami kifejezetten az oltottaknál jelentkezik

888.hu

Halálkampány rablógyilkossággal fűszerezve

origo.hu

Ijesztő videón két kamion ütközése az M0-son, az egyiknek az ajtaja is kiszakadt

hirtv.hu

Inzultálta a HírTV stábját Márki-Zay kampánystábjának egy tagja

kemma.hu

Videón az Oroszlányban rendőrökkel szembeszálló anya: gyerekéért harcolt

origo.hu

Durrogtatással oszlatnák el a szmogot lengyel kutatók

vg.hu

Hatalmas pofont kapott a Netflix

vg.hu

Zacher Gábor: megnyerheti a koronavírus elleni csatát Csollány Szilveszter

origo.hu

Megállítottak egy autót a zalai rendőrök, őket is meglepte, mit találtak, amikor átnézték - fotók

origo.hu

Ingyenes rajzfilmek a FILMIO-n a magyar kultúra napjára