Celeb

Olasz estélyen turbékoltak Nóráék

Bors

Létrehozva: 2018.06.04.

Ördög Nóra volt a péntek esti olasz buli háziasszonya, tűzpiros estélyiben kápráztatta el a vendégeket és férjét, Nánási Pált is, aki nem tudott betelni neje szépségével.

Az Olasz Köztársaság nemzeti ünnepe alkalmából fogadást rendeztek a Várkert Bazárban. A péntek esti rendezvényen a mintegy 2500 Magyarországon is tevékenykedő olasz cég legnagyobbjainak képviselői voltak jelen. Az olasz nagykövetnek, Massimo Rusticónak Ördög Nóra segédkezett, aki gyönyörű, piros estélyi ruhájában, angol nyelven vezényelte le a rendezvényt.

– Június 2. olasz nemzeti ünnep, amit Magyarországon is megünneplünk. Az itteni olasz nagykövetség szeretné megmutatni, mit csinálnak az olaszok Magyarországon. Ezzel a rendezvénnyel is segítünk az olasz társadalomnak gyökeret verni itt – mondta Gianni Annoni.

Nánási Pál is befutott az estre, és leplezni sem tudta, mennyire elbűvölte  csinos neje: míg Nóra helytállt a színpadon, addig ő körülnézett a rendezvényen, ahol volt minden, mi szem-szájnak ingere.

A sztárvendég a tavalyi X-Faktor olasz tehetsége, Serena Rigacci volt, aki párjával, Gulyás Rolanddal is színpadra lépett. A romantikus produkció Ördög Nórát és Nánási Pált is összehozta, mint a szerelmes kamaszok, úgy turbékoltak a munka végeztével. De akadt még szerelmespár itt. Ernyey Béla és neje, Dóra valamint Debreczeni Zita és Gianni is láthatóan ábrándos hangulatba került. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek