Celeb

Megríkatta a násznépet Claudia

Munkatársainktól

2018. június 11. hétfő 05:00

Túláradó hangulatban fogadott barátai előtt örök hűséget Liptai Claudia és Pataki Ádám. A vidámságot nem zavarta meg az eleredő eső sem

„Ők tényleg nagyon szeretik egymást” – mondja lapunknak egy névtelenséget kérő informátor, aki testközelből láthatta és halhatta Liptai Claudia és Pataki Ádám meghatóra sikerült esküvői fogadalmát és az azt követő lagzit.

– Sok esküvőn voltam már éle­temben, de ez az egyik legmeghatóbb ceremónia volt – mondja a Borsnak a bennfentes.

– Ádám és Claudia felszabadult volt, már mindenki azt hitte, hogy kicsit idegesek lesznek a nagy buli miatt, semmi izgalom nem látszott rajtuk. Élvezték, hogy együtt lehetnek a családtagjaikkal és a barátaikkal, önfeledten táncoltak, paroláztak a meghívottakkal. Az eseményen a fogadalomtétel volt az egyik legmeghatóbb rész: Claudia és Ádám a színésznő régi kollégájával szemben állt, a kolléga volt a ceremóniamester. Mindketten felolvasták a saját fogadalmukat, ami olyan szép volt, hogy amikor Clau olvasott, többen elsírták magukat. Látszott ezen a két emberen, hogy tényleg nagyon szeretik egymást, boldogok. És ezt jó volt látni.

A Bors információi szerint a többemeletes esküvői torta a Pataki cukrászat mestermunkája volt, a vendégek azt mondták, hogy nem csak küllemre, de ízre is nagyon egyedi és finom volt.

Királyi védelem, teljes titoktartás a lagzin

Claudia és Ádám nem csak a menüt, a névsort és a díszítést gondolta ki előre, bizony még ezek kiválasztásánál is több időt és energiát öltek a megfelelő helyszín megtalálásába. Végül a csodálatos, sarlóspusztai Club Hotel mellett döntöttek, hiszen a luxus és kényelem mellett a legfontosabb szempont a teljes biztonság volt.

A személyzettel és a vendégekkel titoktartási szerződést írattak alá, nehogy bármi is kiderüljön az esküvőről, amelynek fotói és részletei egy hetilapban jelennek majd meg. A Tatárszentgyörgy melletti többhektáros birtok jó választás volt, az erdő közepén helyezkedik el, minden oldalról magas fák zárják el a kíváncsi szemek elől. A lagzira meghívott vendégek délután kettőtől kezdtek szállingózni, hogy aztán a gyors azonosítás után el is tűnjenek a bejáratot uraló székelykapu mögött.

A bejárat elé biztonsági őröket és hoszteszeket állítottak, akik csak az előzetesen leadott névsor alapján engedték be az érkezőket. A terület körül pedig folyamatosan, órákon keresztül körözött egy tartalék őr, nehogy valaki a hátsó, gazdasági bejáraton próbáljon meg bejutni. Ilyen magas fokú védelem általában csak közjogi méltóságoknak, hercegi pároknak jár. A vendégek karjára kék szalagot kötöttek, hogy mindenki tudja, a násznéphez tartoznak. A szervezkedés olyan titokban folyt, hogy a meghívottak is csak előző nap tudhatták meg, hová kell menniük pontosan.

– Hajnali háromig tartott a buli – meséli tovább az informátor.

– A táncparkett egy percre sem ürült ki, mindig volt, aki ropta, elképesztő jó hangulat volt. A vendégek egyébként igyekeztek túllicitálni egymást eleganciában, egy hazai Oscar-díj-kiosztóval is felért az a felhozatal, ami az eső áztatta parkban felvonult. Claudiának és Ádámnak sajnos nem volt szerencséje, nem csak a csütörtöki, szűk körű polgári esküvőjükön szakadt az eső, de a kültéri lagzi lehetőségét is elmosta, a násznépet ezért a hotel egyik belső helyiségében helyezték el, itt buliztak hajnalhasadtáig. A meghívottak többsége szobát is foglalt a hotelben – rajtuk kívül nem is volt más vendég –, mert reggel egy villásreggelivel vendégelték meg a friss házasok a meghívottakat.     

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Házasságon kívül született gyereke Kis Grófo unokatestvérének

origo.hu

Putyin bizalmasa elképesztő bejelentést tett

borsonline.hu

Holtan találták meg a múlt héten eltűnt ismert séfet

ripost.hu

Amerikában dobta le a textilt Szandi lánya: Blanka nagyon dögös bikiniben

vg.hu

Amber Heard szerint fontos bizonyítékok maradtak figyelmen kívül, ügyvédei újratárgyalást akarnak

travelo.hu

Debrecen ökológiai katasztrófája: kiszáradt a Vekeri-tó

life.hu

Így egyél okosan a menstruáció előtti panaszok enyhítése érdekében

borsonline.hu

Fekete Dávid exneje kitálalt: Örültem volna, ha börtönben marad

borsonline.hu

Megfagyott a levegő a szülőszobában, az orvosok sem hittek a szemüknek

További cikkek

Koncert

Rúzsa Magdi máris bombaformában van, vékonyabb, mint a szülés előtt volt

Kánikula

Nem lehet máshová nézni: majdnem kibuggyantak Tolvai Reni mellei