Celeb

Liptaiék kis híján lemondták a lagzit - Minden, amit a nagy napról tudni akart!

Bors

2018. június 14. csütörtök 02:55

Minden, amit Liptai Claudia és Pataki Ádám esküvőjéről tudni szeretett volna.

Örök hűséget fogadott egymásnak Liptai Claudia és Pataki Ádám. A pár esküvője kapcsán nem túlzás azt állítani, hogy mindenkit kiváncsivá tettek. A nagy érdeklődéshez persze hozzá tett, hogy a szerelmesek a legnagyobb titoktartás mellett mondták ki az igent - sőt, szerződésben kötötték ki, hogy aki bármit elkotyog, annak ötmillió forintot kell fizetnie. A meghívottak is csak a szombati lagzi előtt nem sokkal tudták meg, hogy a sarlóspusztai Club Hotel felé kell venniük az irányt.

Baki a polgári szertartáson

A polgári szertartást - két nappal a nagy lagzi előtt - szűk körben mondták ki: a két tanú mellett csak Ádám édesanyja, bátyja, valamint annak kedvese volt jelen. A CD-ről szóló bevonuló zene némiképp megviccelte a szerelmeseket - a dal ugyanis folyamatosan megakadt, így Pataki Ádám egy határozott mozdulattal odalépett, és a zakójával törölte tisztára a lemezt - emlékezik meg a különleges napról a Story magazin legújabb száma. 

Az már csak hab volt a tortán, hogy a polgári szertartáson az összegyűltek "Claudia" kollekciónévre hallgató pezsgőspohárral koccintottak. Még mondja valaki ezek után, hogy ők nem egymásnak teremtettek!

Kis híján elmaradt a nagy nap

Persze bármi is történt a polgári esküvőn, az igazán emlékezetes pillanatok alighanem szombaton zajlottak le. A nagy napra Claudia és Ádám már jóval több vendéget hívott - és noha az időjárás nem volt túl kegyes hozzájuk, ugyanis "megörvendeztette" őket némi esővel, nem túlzás azt mondani, hogy így is egy tökéletes nap volt 2018. június 9.

"Minden képzeletemet felülmúlta az, ami szombaton történt" - nyilatkozta a magazinnak a lagzi után Claudia. 

Noha aznap délelőtt még özönvízszerű eső csapott le a sarlóspusztai tanyára, amire kora délután a vendégek megérkeztek, már csak a zuhé nyomai látszódtak.  Ennek ellenére a műsorvezető és kedvese komolyan aggódott.

"Olyan kegyetlennek és veszélyesnek tűnt a reggel, hogy még az is felmerült, le kell, hogy mondjunk mindent! (...) Komolyan elkezdtem végiggondolni, hogyan lehet kiértesíteni mindenkit, ha le kell mondanunk a lagzit."

Rohamléptekkel

Nem mindennapi esküvő volt Claué és Ádámé, annyi szent. A műsorvezető például nem holmi jól ismert/elcsépelt bevonuló zenét választott a szombati szertartáshoz, hanem a Csillagok háborúja birodalmi indulóját, amire az űreposz rohamosztagosai menetelnek. Igen, ezt:

A koszorúslányok egyébként Ádám első házasságából született ikrei, Gréta és Anna, valamint Liptai lánya, Panka, valamint a tévés legjobb barátnője voltak.

"Lennék szárny, ami átrepít a gondokon, könnyű szél a válladon, ha átkarol, vigyáz rád. Én leszek, ki fogja majd két kezed, ki téged jó felé vezet, ha engeded" - így hangzott Ádám fogadalma, mire Claudia könnyekkel válaszolt. De nem csak ő, a násznép is. Clau ugyanakkor nem dalban vallott szerelmet - méghozzá az Aranyhaj című Disney-mesét megidézve.

"Ez a dal tulajdonképpen rólam szól: sok rossz történt velem, aztán az árnyékból megérkeztem a fényre, és egy olyan emberrel állok szemben, akivel örökké együtt akarok lenni" - magyarázta.

További cikkek

Szakítás

Horváth Gréta édesanyja megható vallomása: „Örülök, hogy az édesanyád lehetek”

Exatlon

Monoki Lehel számára a legnagyobb próbatétel a szerettei hiánya

Ez is érdekelhet

borsonline.hu

Bangóné diplomabotránya nem az első a baloldalon

kisalfold.hu

Lakástűzben meghalt egy ember Agyagosszergényben

origo.hu

Magyarázatot találtak a Föld-szerű bolygók keletkezésére

vg.hu

Változott a trend: másra használják az ATM-eket a magyarok

metropol.hu

Hihetetlen dolgot fedezett fel az ufószakértő a Marson – Fotó!

astronet.hu

Napi horoszkóp 2022. január 24.: Ütős nap a hétfő

origo.hu

26 évesen meghalt az Oscar-díjas színésznő egyetlen fia, éppen a születésnapján