Celeb

Lemondta műtétjét a szülés miatt Kulcsár Edina

K. Sz.

Létrehozva: 2018.06.15.

A szépségkirálynő évek óta komoly betegséggel küzd, egy egyszerű eljárás segíthetett volna rajta, de nem vállalkozott rá.

Kivirult, mióta várandós Kulcsár Edina. A harmadik trimeszterben lévő kismama még mindig teljes intenzitással dolgozik: új tehetségeket kutat, tévében és filmet is forgat, rendszeresen fellép, a jövő hét végén például a Fitbalance Zero Gasztrofesztivál aktív résztvevője lesz.

– Nem eszem meg mindent eszetlenül, de tény, hogy sokkal több mindent megengedek magamnak, hogy a kis Medox Dominik ne szenvedjen semmiben hiányt. A terhességem utolsó szakaszában já­rok, eddig körülbelül hét-nyolc kilót szedtem fel, de nem szeretném számolgatni. Az első pár hétben nehezen békültem ki a testem változásaival, de Csuti mindennap bókol, hogy én vagyok a leggyönyörűbb nő számára – mondta Edina.

A műsorvezetőnél évekkel ezelőtt policisztás petefészek szindrómát diagnosztizáltak. A hormonális betegség miatt az orvosai csupán tíz százalék esélyt adtak arra, hogy teherbe esik. Szerencsére azóta minden a legnagyobb rendben halad Edinánál, azonban az évek óta felszívódó, majd újra megjelenő ciszták és daganatok a mellében most is feltűntek.

– Az év elején lett volna egy műtétem, ahol egy viszonylag egyszerű eljárással el tudták volna távolítani a daganatokat, de már tudtam, hogy várandós vagyok, ezért nem vállalkoztam rá. Évek óta együtt élek ezzel, szerencsére semmi gondom nincs, nem rosszindulatúak az elváltozások – osztotta meg a Borssal Edina

 – Semmit nem határozok el előre, sohasem értettem egyet azokkal az édesanyákkal, akik előre kijelentették, hogy csak császárral hajlandók szülni, mert nem bírják a fájdalmat. Egyet szeretnék csupán: hogy egészséges legyen a picink – mesélte Edina. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek