Celeb

Kínos: Meghan Markle máris megszegte a protokollt - fotók

Bors

Létrehozva: 2018.06.11.

Csúnyán megszegte a királyi protokollt Meghan Markle, ezt állítja legalábbis egyik cikkében a New York Post. Harry herceg hitvese első hivatalos megjelenésén fedetlen vállal jelent meg a britek egyik legnagyobb nemzeti ünnepén, ami ráadásul egybeesik a királynő hivatalos születésnapjával.

CONSTABLE OF FASHION (@constableoff) által megosztott bejegyzés,

Az angol uralkodó egyébként áprilisban ünnepli a születésnapját, de mivel akkor mindig rossz az idő, a hivatalos ünneplést már régóta áttették a katonai parádé ünnepére. Ekkor felvonul a királynő előtt a Brit Nemzetközösség hadereje. A 17. századig, vagy még előbbre visszanyúló ünnep egyébként nagyon fontos esemény Nagy-Britanniában.

De térjünk vissza Harry feleségének divatbakijára! Meghan egy csoda szép szabású, rózsaszínű Carolina Herrera ruhában jelent meg, egy hozzá illő, mesés kalapban, a válla azonban fedetlen volt. Máris összehasonlítják Vilmos herceg feleségével, Katalinnal, aki soha nem vétett ilyen hibát. Most is egy hibátlan szabású, háromnegyedes ujjú ruhát vett fel, melynek még a színe is egyezett a királynő viseletével.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek